2821
2789
عنوان

درد شدید پریودی

83 بازدید | 17 پست

بچه ها من وقتی پریود میشم میمیرم و زنده میشم خیلی حالم بد میشه حتی از شب تا صب استفراغ هم میکنم چیکاار کنم درد نداشته باشم؟؟؟

همه چی دنیا به کیفم 😐👟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من  هیتر برقی رو میزارم زیر میز روش پتومیکشم مثل کرسی  کمرم که گرم میشه دردم آروم میشه.

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
برو دکتر اگه از اول داشتی که هیچی  اگه جدیدا شروع شده باشه ماجراش فرق میکنه ولی وقتی اذیت بش ...

ن فق دفعه اول ک پریود شدم درد نداشتم بعد اون همیشه دارم هرماه وقتی پریود میشم میرم دکتر امپول میزنم تازه شیاف هم استفاده میکنم ولی بازم خیلی درد میشکم

همه چی دنیا به کیفم 😐👟
ن فق دفعه اول ک پریود شدم درد نداشتم بعد اون همیشه دارم هرماه وقتی پریود میشم میرم دکتر امپول میزنم ...

حالا اگه تونستی پیش یه متخصص زنان برو 

چون گاهی بهت قرص هورمونی میدن یه ذره دردا بهتر میشه

من  هیتر برقی رو میزارم زیر میز روش پتومیکشم مثل کرسی  کمرم که گرم میشه دردم آروم میشه.

ما ک نداریم ولی یبار حوله رو داغ میکردم میذاشتم رو کمرم بازم تاثیر نداش اصن

همه چی دنیا به کیفم 😐👟
هرچی میخورم کلا بالا میارم مامانم میگ لاغری جون نداری واس همین اینقد درد میکشی

خب پس برو دکتر یه ازمایش کلی بده ببین چرا انقدر که میگی لاغری شاید تیرویید داری یا ویتامین بدنت کمه

به خدا اعتماد کن ⚘
نمیدونم ینی ممکنه بخاطر کیست باشه

من کیست خیلی بزرگ داشتم اخرا تیره و دردناک شده بود

تو دوران سیکلت اصن سردی جات نخور کلا گرمی بخور یه سونوهم برو انشالله ک چیزی نیست

خب پس برو دکتر یه ازمایش کلی بده ببین چرا انقدر که میگی لاغری شاید تیرویید داری یا ویتامین بدنت کمه

ممنون یه چند روز دگه میخام برم ، اگع تیروییدم پرکار باشه دگ هیچوقت چاق نمیشم؟

همه چی دنیا به کیفم 😐👟
من کیست خیلی بزرگ داشتم اخرا تیره و دردناک شده بود تو دوران سیکلت اصن سردی جات نخور کلا گرمی بخور ی ...

من قبلا ک میشدم همون روز ک شدم دردم میگرفت ولی اینسرۍ از سه روز قبلش درد داشتم اڴه کیست داشته باشم میشه از بین بردش؟

همه چی دنیا به کیفم 😐👟
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز