2777
2789
عنوان

🌸🍃شعر و مشاعره 🍃🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 481 پست
در راه حسین زندگی دیگر هیچ عاشقی باید کرد  در عشق حسین تعلل نه دیوانگی باید کرد

درد ما را نیست درمان الغیاث 

بحر ما را نیست درمان الغیاث

دین و دل بردند و قصد جان کنند 

الغیاث از جور خوبان الغیاث

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
تا سر زلف تو در دست نسیم افتادست دل سودازده از غصه دو نیم افتادست🌷

سلام اومدیم مهمونی خونه مهسا😍😍😍

تعطیل🚫                                                                                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ترنم چطوری؟    

سلااااام موهیتا جاااانم😍😍😍ممنون ب خوبی عشقم

تو خوبی عشقم؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
نه فقط امضات غلط هکسره داره: منتظر 10/9/99 هستم درسته دخترم راستی من اگه 23 سالگی زاییده بودم ا ...

فقط امضاتتتتتتتتتتتت

غلط_املایی_نگیریم😒#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ع پس جای خواهر کوچیکترمی😎

تو فک کنم 20 سالت بود؟اره؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

درد ما را نیست درمان الغیاث  بحر ما را نیست درمان الغیاث دین و دل بردند و قصد جان کنند  ...

ثریا  را من اوردم به پایت اما تو دیگر نیستی 

من برایت جان دهم اما تو یارم نیستی 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

درد ما را نیست درمان الغیاث  بحر ما را نیست درمان الغیاث دین و دل بردند و قصد جان کنند  ...

@mahsaa_70  

این شعرو ببین 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام اومدیم مهمونی خونه مهسا😍😍😍

طلوع می کند آن آفتاب پنهانی
ز سمت مشرق جغرافیای عرفانی

دوباره پلک دلم می پرد، نشانه ی چیست؟
شنیده ام که می آید کسی به مهمانی

کسی که سبزتر است از هزار بار بهار
کسی، شگفت کسی، آن چنان که می دانی

کسی که نقطه ی آغاز هر چه پرواز است
تویی که در سفر عشق خط پایانی

تویی بهانه ی آن ابرها که می گریند
بیا که صاف شود این هوای بارانی

تو از حوالی اقلیم هر کجاآباد
بیا که می رود این شهر رو به ویرانی

کنار نام تو لنگر گرفت کشتی عشق
بیا که یاد تو آرامشی است طوفانی❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام فلفلی عزیزم چطوری شما خوبی؟ هستم زیر سایه دوستان    

به منم که کسی سلام نمیکنه...

هیع یادش بخیر قدیما به بزرگترا سلام میکردن...

اون زمونا که کرونا نبود...هیع روزگار

پیشونی پیشونی منو کجا میشونی😂

تعطیل🚫                                                                                 
ساقی تو بده باده و مطرب تو بزن رود تا می خورم امروز که وقت طرب ماست

تو همونی که همیشه همه جا عاشقمی

به همه بگو همیشه دیگه مال خودمی  

بی راه نرو ساده ترین راه حسین است...♥