2821
2789
عنوان

🌸🍃شعر و مشاعره 🍃🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 481 پست
تا تورا جای شد ای سرو روان در دل من  هیچکس می نپسندم که به جای تو بود

در بند کسی باش که در بند حسین است 

دل را به کسی ده که معشوقش حسین است 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

بچه ها من باید برم ♥️😍 تاپیک خوبی بود. دوست نداشتم ترک کنم.کاش زیاد باشه از این تاپیک ها..البته که زیاد هست فقط دیده نمیشه و بیش از چند صفحه جلو نمیره

حسن ختام شعر هایی که نوشتم 😊:

جماعتی که نظر را حرام میگویند 

نظر حرام بکردند و خون خلق حلال 😊🙃😉

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خبر دارممممممم خانوم نیستم دخترم 😂خانوم سنش با من فرق داره  ولی خیالت تخت اینجا خیلیا منو ...

مگه چند سالته دخترم ?? 

ببینم از چند سال ب بعد ب ی مونث باید گفت خانوم 😄

من ی دختر بچه رو هم دیدنی بهش میگما.......

اون خانوم ب اون معنی نی 

ک طرف سن و سال داره 😜😜😜😜

مگه چند سالته دخترم ??  ببینم از چند سال ب بعد ب ی مونث باید گفت خانوم 😄 من ی دختر بچه رو هم ...

خانوم ندوستم خانوم برای 26 به بعده 

من 15 سالمه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها من باید برم ♥️😍 تاپیک خوبی بود. دوست نداشتم ترک کنم.کاش زیاد باشه از این تاپیک ها..البته که ...

ممنون عزیزم 

لذت بردم 

مرسی از حضورِ گرمت 😍😍😍😍😍😙😙

برو بابا حال ندارم از جام پاشم  تورو اونوقت چجوری گروگان بگیرم  نخواستم  دفعه اول ...

خوبه😁😂😂

اینشو نمیدونم دیگ ی فکری بکن خودت😂😂من فقط بلدم گروگان باشم😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

اِی جان اَگر رضایِ تو غَم خوردنِ دل اَست؛

صَد دل به غَم سِپارم بَهرِ رضایِ تو...

مولانا#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
منم گفتم اتفاقا😄

ع شما هم فرانسوی بلدین؟ 🤩

من فقط در حد سلام خدافس چطوری و اینا😬😅😅😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه