دیشب یه صدا های عجیبی آشپز خونمون میومد یه دقیقه فکر کردم...اگر جن بود که منطمئنا جن زده میشدم ریکه کارم تموم بود😶😶😶....اگر روح بود مطمئنا اذیتم میکرد...گفتم اگه خون اشام بود چیکار کنم فکر کنم من دو شخصیتی هستم چون خیلی راحت گرفتم خوابیدم😶😶😶 امروز به مامانم گفتم مامانم گفت موش بوده😅😅😅
ببین رفیق میخوای بزنی بزن...ولی یه طوری بزن که نتونم بلند بشم چون اگر بلند بشم یه طوری میزنمت نتونی راه بری😏
عاشق فکرایی هستم که پیش خودت کردی ولی فقط یه موش بوده 😂
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم