2777
2789
عنوان

دلبری

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 45 پست
منظورم از دلبری اینه چجوری باهاش حرف بزنم قربون صدقه باشه یا نه اصن چقدر در روز باهاش حرف بزنم پی گی ...

قربون صدقه 😣

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             
قربون صدقه 😣

اره

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم میشه شخصی یه سوال بپرسم 

اره خانمی چراکه نه💜

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
اره

چرا مثلا مگه جلسه اولتون نیست سنگین باش دختر اگه از قبل شناخت داشتین یه چیزی 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             
وجدانی منم ۱۰ساله بلد نیستم😅

وجدانا منم ۱۱ سال دوست بودم باهاش تقریبا دو سال و نیمه ازدواج کردیم هنوز دلبری بلد نیستم😀😀😀

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
وجدانا منم ۱۱ سال دوست بودم باهاش تقریبا دو سال و نیمه ازدواج کردیم هنوز دلبری بلد نیستم😀😀😀

تو دیگه خیلی داغونی🤣🤣

چ حس خوبی ۱۱سال دوست بودین

چرا انقد طولانی

الان راضی هستی

اره خانمی چراکه نه💜

فدات

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چرا مثلا مگه جلسه اولتون نیست سنگین باش دختر اگه از قبل شناخت داشتین یه چیزی 

نه خیلی  شناخت نداریم یه ده روزه حرف میزنیم 

تو دیگه خیلی داغونی🤣🤣 چ حس خوبی ۱۱سال دوست بودین چرا انقد طولانی الان راضی هستی

🤣🤣🤣🤣

آره خدارو شکر 

اولش که شروع کردیم سنی نداشتیم که بخوایم زندگی مشترک و شروع کنیم بعدش هم یه سری مشکلات واسه هردو طرف پیش اومد انقدر طول کشید

ولی فکر میکنم تو بهترین موقع باهم ازدواج کردیم خدارو شکر😀

حس ی اسفندی هیچوقت بهش دروغ نمیگه هم زیبایی هم مهربون😍😍😍

مسلما خودت مهربون و زیبایی که همه رو مثل خودت مببینی