منظورم از دلبری اینه چجوری باهاش حرف بزنم قربون صدقه باشه یا نه اصن چقدر در روز باهاش حرف بزنم پی گی ...
پیگیر نباش فک میکنه دم دستی هستی
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
منظورم از دلبری اینه چجوری باهاش حرف بزنم قربون صدقه باشه یا نه اصن چقدر در روز باهاش حرف بزنم پی گی ...
اگه اونه دو حالت داره
یا خواستگارته یا دوست پسرت
دوست پسرم باز چون ازدواجه عادی اگه عشقولانس زیاد
اگه خواستگاره یا اشنایی دادن باز هم عادی و مهربون بودن کافیه 😁🛸
https://rastmard.com/?mref=eln دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓
هه آها ندیده بودم تا حالا میشه بیشتر توضیح بدید در بارش
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
اصلا که نه بعضی وقتها همیشه تو پیام نده بزار دلش واست تنگ بشه😽😂
خب عزیزم در روز چقدر باهاش حرف بزنم من پیام بدم اول یا نه؟
هر وقت زنگ زد سریع هم جواب نده بزار یکم منتطرت باشه تا رسمی نشدین نه اول زنگ بزن نه پیام بده البته اعتدال رو همیسه رعایت کن صمیمی نشو همیشه حرمتها و خط قرمزها رو رعایت کن و همبشه هم خودت حریم خصوصی داشته باش هم به حریم خصوصیش احترام بگزار .
و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/