2777
2789
عنوان

قصاب زنان👎

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 71 پست
چه به موقع اومدیا فردا عضو گیریش شروع میشه الان لینک میدم بهت فقط تاپیک قفله فردا که باز شد اسمتو به ...

باشه مرسی، از کجا تشخیص بدم کی سر گروهه🤓

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه به موقع اومدیا فردا عضو گیریش شروع میشه الان لینک میدم بهت فقط تاپیک قفله فردا که باز شد اسمتو به ...

راستی من کیست هم دارم، این هم لحاظ میشه یا نه

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
ولا که کار مسخره آیی کرده الان حتما پیش خودش فک می‌کنه خیلی باکلاسه😐

چی بگم فکر کن توی اینجا زیاد پارتی و.... رسم نیس این برا تولد شوهرش پارتی گرفت کلنم عریبه ها دعوت بودن کل فیلمش استوری کرده بود اشناها دیده بودن

ترکیه و دبی و تایلندم خیلی میره

نمیدونم عزیزم اینارو از سرگروه ها بپرس

اوکی، مرسی 🧡💛💚❤💙🖤💕💜

خب برن عمل کنن اعتماد بنفس دختران اروپایی وکشورهای صنعتی باعلم ومهارت های مختلفشون بدست میارن  ...

اگ سر زده باشی. ب اون کشورا و تحقی قکنی دخترای اونا هم این عملا و دارن 

فکر جهان سومی این ک فکر میکنید بخاطر شوهر و دوست پسر همه اینکارو میکنن 

ادم باید همیهش و در هرصورت ب خودش برس

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
خودم با هیکل خودم مشکل ندارم ۲۰ ، ۳۰ سال باهاش زندگی کردم (منظورم خود نوعی هست) چطور کسایی که میرن ...

اکثرا این اتفاقا بخاطر استفاده ژیلت و رابطه هست 

😊

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
اگ سر زده باشی. ب اون کشورا و تحقی قکنی دخترای اونا هم این عملا و دارن  فکر جهان سومی این ک فک ...

بله سر زدم

گفتم تو پیام قبلیم اوناهم عمل میکنن ولی ما سرآمدیم دیگه افراطیه

شمابه خودت برس وعمل کن انشالله اعتماد بنفست بره بالا😘

اگ سر زده باشی. ب اون کشورا و تحقی قکنی دخترای اونا هم این عملا و دارن  فکر جهان سومی این ک فک ...

اره در وحله اول بخاطر شوهر و مردا نیست، اول از همه بر میگرده به نگرش زنها اینکه خودشونو ابزاری برای لذت مردا میدونن، اینکه حتما باید عین یه مانکن همیشه بی مو و بی نقص باشه

در صورتیکه اگه بدن خودتو دوست داشته باشی مهم نیست حتی بعضی اوقات مو هم داری

چطور مردا میتونن اینهمه مو داشته باشن اما اگه ما یه ذره موی زیربغلمون در بیاد انگار چی شده

فمنیستها واسه همین چیزا دارن میجنگن

اره در وحله اول بخاطر شوهر و مردا نیست، اول از همه بر میگرده به نگرش زنها اینکه خودشونو ابزاری برای ...

با نظر شما و فمینیسم ها کاملا مخالفم با عرض معذرت وقتی خداوند این همه زیبایی ب من عطا کرده چرا ازشون استفاده نکنم 

اگ اینجوری حمام نریم هیچوقت ب خودمون نرسیم فکر کن همه زنا با زیر بغل گر مو بیکینی مودار بیان استخر مثلا خودت حالت بد نمیش مردا هم اکثریت فقط دست پاشون مو داره 

یا مثلا وقتی دستهای من اینقدر ظریف پرمو باش، جلوه فوق العاده بد یمیده