2777
2789

مادرم و دخترم و بغل میکنم 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تادلم بخاد پیتزاکوبیده میخورم تو اون دنیا هوس نکنم  بچم کوچیکه اون چی میشه اخی😔😔😔😔😔😔

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
حاضرین دوساعت مونده به مرگتون چه کاری رو انجام بدید که توی حالت طبیعی خجالت میکشید

آهنگامو بدون هدفون با صدای بلند گوش میدم و میرقصم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

وضو میگیرم.نماز میخونم.باخدا حرف میزنم.گریه هم حتما چون یه چیزایی بود که هنوز انجام نشده بود.دفتر خاطراتمونویه جا قایم میکنم.به خواهرم زنگ میزنم میگم کجاست.زنگ میزنم شوهرم بیاد پسرمو ببره خونه مانانش.و تمام

من همین یه دونه ام!
کشت و کشتار

سلام 😅

راستش از جوابتون خیلی تعجب کردم و حدس میزنم که به شوخی  این حرفو زده باشین😅

حتمامنظورتون کشتن دشمنای خداست✊🏻

ماشاءالله چه شیرزن هایی داریم تو نی نی سایت 😍

ماشاءالله به شما خواهر مسلمونم که قبل از مرگتون به فکر نابودی دشمنای اسلام هستین🥰

خداوند مرگ شما رو شهادت در رکاب امام زمان (عج) قرار بده🤲🏻💚

ان شاءالله که بهشت خدا براتون مقدر شده باشه🥰❤️

نه والا منظورم کشتن بود کشتن ساده  حداقل یه لذتی می برم و آرزو به دل نمیمیرم ✋

خندم گرفته از حرف شما😂🤭

لذت کشتن کی؟

خب هر کاری اون دنیا حساب کتاب داره نباید بیایم لحظه آخری همه چیزو خراب کنیم که🥺😅

شأن شما خیلی بالاتر از این آرزو هست و آرزوهای خیلی قشنگتر و زیباتری هستن که میتونین هم این دنیا و هم تو آخرت از اجرشون بی بهره نمونین😇

ان شاءالله که عاقبت بخیر بشین🤲🏻💚