2777
2789
بپرس من

سلام من درمورد دوران دانشجویی مخصوصا دو ترم اول سوال دارم. 

من ریاضی اصلا خوب نیست تو مسئله حل کردن مشکل دارم. میخوام ببینم تو این رشته خیلی با مسائل کار داریم؟ من ریاضی کنکورم گند زدم! در کل هم هیچ علاقه ای ندارم. 

سلام.  میخواستم بپرسم بازار کارش چجوریه و اینکه دوترم اول دروس خیلی سختن؟ یعنی نمیشه در کنار د ...

چرا خیلی از دوستام همزمان شروع کردن ب کاراموزی رفتن و بعدا شاغل شدن

خیلی ب ریاضی ربط نداره فقط برا بدست اوردن اعداد ارقام فرمول جمع و تفریق داره ک باید حفظ کنی همین

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خیلی از دوستام همزمان شروع کردن ب کاراموزی رفتن و بعدا شاغل شدن خیلی ب ریاضی ربط نداره فقط برا ...

مرسی. 

خب سوال بعدیم اینه راستش من میخوام همزمان با این رشته برای کنکور دوباره بخونم. تجربی بودم دوبار کنکور دادم نشد، حالا میخوام سال دیگه انسانی کنکور بدم، میخوام بدونم درسا خیلی سنگینن؟ دو ترم اول 

بازار کارش زیاده  من خودم عاشق حسابداری بودم فارغ التحصیل از دانشگاه دولتی هم هستم تا ترم اخرم ...

خیلی ممنونم از توضیحاتتون 

مورد بعدی اینه راستش من میخوام همزمان با این رشته برای کنکور دوباره بخونم. تجربی بودم دوبار کنکور دادم نشد، حالا میخوام سال دیگه انسانی کنکور بدم، میخوام بدونم درسا خیلی سنگینن؟ دو ترم اول 

حسابداری ، بدهکار بستانکار اقتصاد خرد و کلان و مالیات و اظهارنامه و گزارش مالی و درامد هزینه و دریافتی پرداختی چک و سفته رسید و بانک و حساب و کتابه دیگه 

بازارش خوبه 

ولی همه محیطاش خوب نیست 

واینکه ۶ماه تا یه سال کاراموزی داری. 

یه مدت بیگاری میکشن ازت 

تا سابقه محسوب شه

کار اداری و خشکیه و اضافه کاری داره صبح ساعت۸تا ۴یا۵ ، بعضی وقتا اضافه کاری

شانس بیاری کار خوب گیرت بیاد از طرفی واقعا وقت بذاری واسه رزومه ات

تحلیل مسایل مالیه

من حسابدار یه کارخونه بزرگ هستم.شما اول تیپ شخصیتتو از اینترنت ازمون کن بعد دنبال این رشته برو.حسابداری رشته ایه که نیاز به تمرکز زیاد --خصلت بازپرس و جستجوگرانه داره.. همچنین حسابداری یه فن هستش که بادی یاد بگیری.درسته با درس خوندن یه چیزایی دستگیرت میشه ولی بیشتر با کارکردن یاد میگیری.بیشتر حسابدارا ادمهای قاطع و منطقی هستن تا احساسی.اصل اولیه حسابداری نظم و تمرکز هستش .بعد موضوع اعتماد خیلی توش مهمه.باید ادم مورد اعتمادی باشی و دهنت کاملا قرص باشه.اگر مسئولیت مالی و استرسشو میتونی تحمل کنی قبول کن.من بارها شده همکرارام پول اشتباهی زدن به حساب کسی ...یا اشتباه حساب کردن که استرس داغونشون کرده./

بپرس

راستش من میخوام همزمان با این رشته برای کنکور دوباره بخونم. تجربی بودم دوبار کنکور دادم نشد، حالا میخوام سال دیگه انسانی کنکور بدم، میخوام بدونم درسا خیلی سنگینن؟ دو ترم اول مخصوصا

سلام 😍 خیلی ممنونم.  من باید انتخاب رشته کنم میخوام ببینم این رشته از نظر یه دانشجو چجوریه ...

من خودم فعلا دانشجوام ولی بازار کارش خیلی خوبه الا همه جا به حسابدار نیاز دارن،منم ریاضیم خیلی خوب نیست ولی فقط ۸واحد ریاضی داره که اونم ریاضی پیشش خیلی اسونه همش ماله سالای قبله که خوندیم ولی خوده درسای تخصصیش خیلی ریاضی خوب نمیخواد فقط اگه قشنگ بخونی متوجه میشی چیزه سختی نداره من رشتم انسانی بود هیچ آشنایی با حسابداری نداشتم ولی همون ترم اول همه ی درسای تخصصی رو ۲۰شدم

ترم اول و دومم خیلی راحته زیاد بهت فشار نمیاد میتونی برای کنکورتم بخونی

درکل رشته خوبیه فقط باید موقع حل مسائل خیلی حواستو جمع کنی چون ی عددو اشتباه وارد کنی کلا غلط میشه

حسابداری ، بدهکار بستانکار اقتصاد خرد و کلان و مالیات و اظهارنامه و گزارش مالی و درامد هزینه و دریاف ...

عزیزم شما آخر حسابدار شدی؟چه جوری شروع کردی؟کاش بگین شاید منم راهمو پیدا کنم،منم لیسانس حسابداری دارم ولی هیچ نرم افزاری بلد نیستم

من خودم فعلا دانشجوام ولی بازار کارش خیلی خوبه الا همه جا به حسابدار نیاز دارن،منم ریاضیم خیلی خوب ن ...

سلام

عزیزم‌من امسال انتخاب رشته دارم‌میشه درخواست دوستیمو قبول کنید یه سری سوال دارم کمکم کنید 

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
من خودم فعلا دانشجوام ولی بازار کارش خیلی خوبه الا همه جا به حسابدار نیاز دارن،منم ریاضیم خیلی خوب ن ...

سلام شما که حسابداری خوندین بنظرتون چطوره و این رشته بهتره یا علوم تغذیه ،از نظر بازارکار داخل و هم از لحاظ مهاجرت و اینکه بخوام بورسیه خارج بگیرم ازرشته حسابداری  دانشگاه غیرانتفاعی مشهد چقدر احتمال پذیرش دارم ؟منظورم اینه چون دولتی نیست شانس پذیرش کمتره برا خارج دیگه 

من حسابدار یه کارخونه بزرگ هستم.شما اول تیپ شخصیتتو از اینترنت ازمون کن بعد دنبال این رشته برو.حسابد ...

سلام لطفا راجب رشتتون یکم اطلاعات بهم بدین که چقدر بازارکار داره و مهاجرتش به چه صورته،برای انتخاب رشته گیج شدم اصلا با اینکه مشاورم دارم مثلا