2777
2789
من شوهرم لوازم ارایشی داره گاهی میرم مغازش دلم میخواد بعضی زنهارو تیکه تیکه کنم  

یه عده خودشونو حراج کردن

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

به خاطر اینکه قدیما اکثراً قید و بند داشتن و آبرو از هرچیزی براشون مهمتر بود چون نون حلال میخوردن چو ...

قدیم هم بود ولی به این شدت نبوده بعدم چون ما وسیله ای مثل موبایل دستمون میگیریم قرار نیست که باهاش کارهای بدی انجام بدیم میتونیم ازش درست استفاده کنیم ،

خدایا شکر❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر اینکه قدیما اکثراً قید و بند داشتن و آبرو از هرچیزی براشون مهمتر بود چون نون حلال میخوردن چو ...

اصلا حیا ندارن زنه نصف شب زنگ زد شوهرم فوشش دادم کلی حرف زد بهم گفت شوهرت بامن حال میکنه و .. گفتم کثافت بچه دارم زنیکه پست گفت بچهاتم میگیرم ازت

خود شوهر من با کسی بهم خیانت کرد ۶سال بزرگتر از من زشتاااا زشت فقط دختره خیلی از خود متشکر حس میکنم ...

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
قدیم هم بود ولی به این شدت نبوده بعدم چون ما وسیله ای مثل موبایل دستمون میگیریم قرار نیست که باهاش ک ...

منم نگفتم قدیم نبود گفتم اکثرا و البته که باید خوب استفاده کنیم اما اگر نخوایم شعار بدیم شما به آمار خیانت این دوره نگاه کنید ببینید چند درصد خیانتها از همین گوشی که خیلیا جنبه شو ندارن شروع شده 

یا تو اینستا کامنتهایی که گذاشته میشه چند نفرشون فقطططط دنبال رابطه هستن و چند درصد دنبال افراد متأهل ؟؟؟

سالها گذشت تا من فهمیدم آدمها احتیاج دارن سفر برن. احتیاج دارن از زندگی لذت ببرن و لذت بردن برای آدمها متفاوت معنی میشه...یکی از ﻫﻴﺎت امام حسین لذت میبره یکی از مهمونی رفتن. یکی تو سفر مکه اقناع میشه یکی تو سفر تایلند.اینا همشون برای من آدمهای محترمی هستن.سالها گذشت تا من فهمیدم نباید به دلخوشی های آدمها گیر بدهمچون آدمها با همین دلخوشی ها سختی های زندگی رو تحمل میکنن.لطفا به دلخوشی دیگران گیر ندهید !
منم نگفتم قدیم نبود گفتم اکثرا و البته که باید خوب استفاده کنیم اما اگر نخوایم شعار بدیم شما به آمار ...

چون مردای ما نه محبت بلدن نه معنی غیرت رو میدونن و از اون طرف زنها بی حیا شدن،پایبند زندگیشون نیستن 

خدایا شکر❤
اصلا حیا ندارن زنه نصف شب زنگ زد شوهرم فوشش دادم کلی حرف زد بهم گفت شوهرت بامن حال میکنه و .. گفتم ک ...

بعضیاشون دیگه ببخشید ولی هار شدن

خیلی وضعیت بدی شده

من دنبال کار میگشتم یجا صحبت کردم با یه آقایی رفتم برای مصاحبه فوق العاده خوشگل و خوشتیپ بود خدایی برگشت گفت من هم خونه بهت میدم هم ماشین اما بیا با هم رفت و آمد کنیم خودت با من باش به شوهرتم بگو زنم در اختیارش اونا هم با هم باشن

من تا چند ماه بخدا حالم بد بود دیگه اصلا بیخیال کار کردن شدم تا چند ماه حالم بد بود دیگه شما تا تهشو بخون

سالها گذشت تا من فهمیدم آدمها احتیاج دارن سفر برن. احتیاج دارن از زندگی لذت ببرن و لذت بردن برای آدمها متفاوت معنی میشه...یکی از ﻫﻴﺎت امام حسین لذت میبره یکی از مهمونی رفتن. یکی تو سفر مکه اقناع میشه یکی تو سفر تایلند.اینا همشون برای من آدمهای محترمی هستن.سالها گذشت تا من فهمیدم نباید به دلخوشی های آدمها گیر بدهمچون آدمها با همین دلخوشی ها سختی های زندگی رو تحمل میکنن.لطفا به دلخوشی دیگران گیر ندهید !

به نظر شما تا من نخوام کسی میتونه بهم بگه بالای چشت ابرو،پس تا من جواب ندم اون طرف هیچ غلطی نمیتونه بکنه حتی اگه هزار بار هم بی مهری از همسرم دیده باشم خط قرمز های خودمو دارم 

خدایا شکر❤
چون مردای ما نه محبت بلدن نه معنی غیرت رو میدونن و از اون طرف زنها بی حیا شدن،پایبند زندگیشون نیستن& ...

چون مردای ما زیر دست مادرهایی بزرگ شدن که تو دوره ای زندگی میکردن که مردسالاری بوده

الانم خانوما باهم بیشتر سر لج دارن و چشم و هم چشمی سر هر چیزی 

به نظر شما تا من نخوام کسی میتونه بهم بگه بالای چشت ابرو،پس تا من جواب ندم اون طرف هیچ غلطی نمیتونه ...

تا شما نخوای بله کسی نمیتونه

اما اون اشخاصی که خیانت میکنن چه مرد و چه زن خودشون میخوان و تعدادشون هم کم نیست متأسفانه

وااای خدای من بعضیها واقعا مریضن خدا لعنت کنه

واقعا هم بیمارن

همش برمیگرده به رابطه  بین زن و مرد تو خونه  ریشه  رو باید  از داخل خونه  پیدا کرد  

وانگشت  اتهام فقط به مرد یا  فقط  زن  نیست باید عادلانه قضاوت کرد و تهمت الکی  هم نباید زد و مشکل رو باید اول جستجو کنید

بعد فحش و لعنت بفرستین همینجوری هم به کرسی قضاوت نشینید که دامن خودتون هم می گیره خدایی نکرده

سعی کنید بدور از تهمت و قضاوت بیجا باشید که مطمین باشید کسایی هم هستن که درباره شما هم قضاوت خواهند کرد

همش برمیگرده به رابطه  بین زن و مرد تو خونه  ریشه  رو باید  از داخل خونه  پ ...

میدونی چیه من همیشه از همه لحاظ عالی بودم بارداریم دو قلو بود یکیش موند یکیش مرد بارداری سختی داشتم و ... اخرای بارداریم فهمیدم قیامت کردم و اولین بار سر اون کثافتها دستش روم باز شد فقط خاطره بد ساخت کاش پاک شه اون روزا ولی محال وقتی من سر زنه جیغ میزدم من به اون اون به من فحش میداد شوهرم نکرد گوشیو بگیره بگه کثافت کجا من باحات حال کردم که تو میگی شوهرت با من حال میکنه اخخخ که وقتی حالم خوبه انگار تو ضمیر ناخداگاهم همش یکی میگه دوست نداره اما خب از قدیم میگن مردا زود وا میدن کارشم لوازم ارایش و ادکلن کلا عشوه زنا به رنگ و بو و لاک عطر و ...