خود شوهر من با کسی بهم خیانت کرد ۶سال بزرگتر از من زشتاااا زشت فقط دختره خیلی از خود متشکر حس میکنم انقدر من خودم پایین گرفتم درصورتی که صاحب همه چی بودم و هزار پله از همسرم بالاتر این رفت دنبال ادم خود حواه
هردوره که جلوتر بریم اوضاع بدتره.فک کن مرد یا زن خیانتکار.بچه ای که تربیت کنن با نگاه خرابتر نسبت به قبله.منظورم از نظر ایمانه.بعد بچه ها بزرگ میشن میشن اقا و خانوم دوره بعد و اونا کارای دیگه ای میکنن و چرخه ادامه داره!
میخوای آخر این کار لو نرن مگه میشه طرف زنش از گل پاکتره داره زندگی میکنه مرده شب تا صبح یا با اینه ی ...
خب اخه ادم همش امار خیانت مردارو میشنوه درصورتی که من شنود گذاشتم یه زنه هم بچه داشت هم شوهر با شوهر منم لاس میزد صداشو نازک و تو دماغی و عشوه خرکی گفتم دادگاهیت میکنم خودشو قهوه ای کرده بود
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
به اسم پیشرفت یه چیزی رو از فرهنگ غرب گرفتیم بدون اینکه ببینیم به فرهنگ خودمون میخوره یا نه
اسمشم گذاشتیم روشن فکری.
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
اخه چرا اصلا خیلی عادی حتی طرف میره مشاور مشاورم تعجب نمیکنه عادی میگه خیلی طبیعی و فلان
لابد ادعای روشنفکری هم میکنن
خاموشش کنن بابا کور شدیم
دقیقا بعدم میگن علم پیشرفت کرده الان عهده فلان کاش قانون پشت زنها بود
دقیقا مشکل از اون جایی شروع شد که اسم بی بند و باری رو گذاشتن پیشرفت
آره این خوبه که آدم بتونه با جنس مخالف ارتباط برقرار کنه.ولی یه ارتباط سالم.
زن متاهل میشناسم با پسر مجرد لاس میزد میخواست باهاش فرار کنه😯😐
به خاطر اینکه قدیما اکثراً قید و بند داشتن و آبرو از هرچیزی براشون مهمتر بود چون نون حلال میخوردن چون سر سفره حلال بزرگ میشدن و لابه لای پولا انقدر ربا نبود الان همه سر هم کلاه میذارن و تهش میشه اینکه بدون اینکه بدونیم یا فکر کنیم آه پشتش هست و همین باعث میشه انسانیت رنگ ببازه
ضمن اینکه با وجود گوشی و هزارتا برنامه چت و ... که دست همه هست راه بازتر شده و همیشه هم گناه شیرین بوده
سالها گذشت تا من فهمیدم آدمها احتیاج دارن سفر برن. احتیاج دارن از زندگی لذت ببرن و لذت بردن برای آدمها متفاوت معنی میشه...یکی از ﻫﻴﺎت امام حسین لذت میبره یکی از مهمونی رفتن. یکی تو سفر مکه اقناع میشه یکی تو سفر تایلند.اینا همشون برای من آدمهای محترمی هستن.سالها گذشت تا من فهمیدم نباید به دلخوشی های آدمها گیر بدهمچون آدمها با همین دلخوشی ها سختی های زندگی رو تحمل میکنن.لطفا به دلخوشی دیگران گیر ندهید !