2777
2789
عنوان

کی جدیدا کابینت ممبران زده ؟

465 بازدید | 29 پست

بگید اشپزخونه تون چند متره و چقدر شد ؟ 

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟

استارتر عزیز سلام و با آرزوی براورده شدن حاجت ها و ارزوهات 😍⚘

۱۴ روز تاپیک سفره صلوات داشتیم ، هر روز برای یکی از چهارده معصوم صلوات فرستادیم. آخرین تاپیک هست که سفره صلوات امام زمان (عج) هست🌼🌼🌼

بیاین شرکت کنین آخرین روزه 😍😔💔💖⚘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5080030/سفره-صلوات-هدیه-به-آقا-امام-زمان-حضرت-مهدی-موعود-عج-روز-آخر?page=1

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

برای یه آشپز خونه ی ده متری که دوتا دیوارش کابینت میخوره نمیدونید چقدر میشه 

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما قیمت گرفتیم  ۴ متر پایین ۴ متر بالا حاضری ۷۸۰۰ بدون نصب و حمل

مرسی 

یه اشپزخونه ی ده متری که دوتا دیوارش کابینت بخوره چند متر میخواد ؟ 

آشپز خونه تون چند متره ؟ 

کدوم استانی اسی؟

تهران 

مرسی  یه اشپزخونه ی ده متری که دوتا دیوارش کابینت بخوره چند متر میخواد ؟  آشپز خونه ...

نمی دونم والا

میشه برام یه صلواتبفرستی به حاجتم برسم؟ اگه صلوات فرستادی لایک کن تا برات صلوات بفرستم.
ممبران چجوری میشه؟؟ عکسی دارین؟

.

آشپزخانه من 12 و مطبخ 6 متر .. فقط مطبخ رو سنگ کورین زدیم  نزدیک 50 میلیون.. اونم یک ماه پیشااا

بنظرت برای آشپز خونه ده متری که یه طرفش کلا پنجره ی قدی داره و کابینت نمیخوره با ۴۰ تومن میشه زد ؟ 

نمی دونم والا

آشپز خونه تون چند متره ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز