2777
2789
عنوان

پهلوم گز‌گز میکنه پیش چه دکتری برم

1447 بازدید | 10 پست

دخترا درد شدید دارم

پهلوهام گزگز میکنه سوزن سوزن میشه در حد مرگ به لگن و کمر هم فشار میاره

پیش چه دکتری برم؟ کسی تجربه مشابه داشته؟دلیلش چیه

🤦🏻‍♀️ واقعی درد دارم بانوی اریایی

یا کیست،یا سنگ کلیه

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست کجا

تخمدان 😐

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
یا خدا جفتشم وحشتناکه😢😢

من یمدت درد شدید ی سمت شکمم که میزد به کمرم داشتم دیگه خم خم راه میرفتم دوتا دکتررفتم گفتن کیسته وشاید درحال ترکیدنه خیلی هم خونسرد،

انقداورژانسی شدوضعیتم که بیمارستان بستری شدم،سونوگرافی کردن دیدن سنگ کلیه دارم

من یمدت درد شدید ی سمت شکمم که میزد به کمرم داشتم دیگه خم خم راه میرفتم دوتا دکتررفتم گفتن کیسته وشا ...

من سونو کردم،سنگ نداشتم اما کیست تخمدان داشتم که فولیکولی بود

ازمایش ادرارم دادم گفت عفونته

انتی بیوتیک خوردم خوب نشدم

نمیدونم چه کنم

من سونو کردم،سنگ نداشتم اما کیست تخمدان داشتم که فولیکولی بود ازمایش ادرارم دادم گفت عفونته انتی ب ...

ی قرصی هست به اسم فنازوپیریدن واسه عفونت ادار که وقتی میخوری شرمنده که میگم ولی رنگ ادار شبیه رنگ بتاتین میشه ،خیلی خوبه ،شکمو مثانتو پارچه گرم بذار قهوه ونوشابه وادویه وفلفلم خیلی کم یااصلا نخور،

ی قرصی هست به اسم فنازوپیریدن واسه عفونت ادار که وقتی میخوری شرمنده که میگم ولی رنگ ادار شبیه رنگ بت ...

دکتر ازین دارو بهم داد گفت فقط دو روز میتونی بخوری با انتی بیوتیک

خدا کنه خوب بشم الان دیگه درد و سوزش همه جای بدنمو گرفته

مرسی ملانی جون❤️❤️❤️

سلام مرسی تو خوبی فکر کنم خیلی دیر دیدم پستتو و تا الان خوب شده باشی ولی من ازمایش کشت ادرار دادم و به انتی بیوتیک خوردن ادامه دادم اب انار هم دردمو خیلی کم کرد.الان دیگه خوب شدم خداروشکر