پگاه،،،،،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 عنوان 😭😭😭😭😭😭 پروفایل دوستم 346 بازدید | 18 پست ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 1399/06/31 | 14:59 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasi1992 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 1143 چه غمگین بود دلم گرفت😭😭😭😭😭😭😭 الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋
barank عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6917 چ غمگین بود 😭😭😭😭 جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
پگاه،،،،،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 چه غمگین بود دلم گرفت😭😭😭😭😭😭😭 اره خودمم دلم می خواد زار بزنم ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19223 واااای ی لحظهوحشت کردمانگار همین دیروز بود بچه هام دنیا اومدنانگار همیندیروز بود مینوشتیمپا تابلو مثلا ۱ مهر ۱۳۷۸چزود گذشت خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
soha0072 عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8587 چقد غم انگیز بود...دلم گرفت مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 چه دلگیرولی عمر دست خداست بابابزرگ همسر خواهرشوهرم یسال دیگه زنده بمونه میشخ ۳قرن و ک دیده ماشالا سالمم هس بچه های کوچیکم داره😂 خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
پگاه،،،،،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 زندگی اصلی اون دنیاست عزیزم زیاد ب این چیزا فک نکن هرچی باشه ادم دلش میگیره 😔 ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
پگاه،،،،،،،،،،،، مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 چه دلگیر ولی عمر دست خداست بابابزرگ همسر خواهرشوهرم یسال دیگه زنده بمونه میشخ ۳قرن و ک دیده ماشالا ... یهنی ۳۰۰سالشه ؟ ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون