2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیاین

538 بازدید | 46 پست

شما هم تو ۱۵ ۱۶ هفته نی نی رو حس میکردین یانه؟ب من گفتن ک از ۱۹ هفته حرکتاشو متوجه میشم ولی من همش نگرانم میگم چیزی حس نمیکنم فقط نماز میخونم متوجه میشم تو رحمم ی چیزی هست یا طاق باز میخوابم جایی ک بچه هست انگار فشار میاد بهش ...همش نگران نی نی ام ببینم داره رشد میکنه یانه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنید

https://gahvare.net/i/5e0f25596c033

من بچه ی اولمو ۲۳ هفته دومی رو ۲۲ هفته حس کردم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه ی اولمو ۲۳ هفته دومی رو ۲۲ هفته حس کردم

یعنی شما هم تو ۱۵ ۱۶ هفته چیزی حس نمیکردی ؟من تا قبل سونو حتی باورم نمیشد باردارم تو سونو دیدمش باور کردم الان همش میگم خدایا یعنی بچم زنده س نفس میکشه..اخه ان تی بالاس قراره آمینو سنتز بشم ۴شنبه ی استرس خیلی بد بهم وارد شد نمیدونم بچم الان خوبه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
جفتت چیه

فک کنم قدامی گرید ۱..انگلیسیه تو نت ک زدم قدامی بود ترجمه ش 

یعنی شما هم تو ۱۵ ۱۶ هفته چیزی حس نمیکردی ؟من تا قبل سونو حتی باورم نمیشد باردارم تو سونو دیدمش باور ...

وای مث منی ..بچه اول دومم رو زیر ۱۲حس کردم اینو اصلا ۱۷هفتمه

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
عزیزم‌واسه من ۲۵ هفته به بعد حس کردم نگران نباش 

یعنی شماهم اون اولا حس نمیکردین ؟نگرانی های منو داشتین؟

یعنی شما هم تو ۱۵ ۱۶ هفته چیزی حس نمیکردی ؟من تا قبل سونو حتی باورم نمیشد باردارم تو سونو دیدمش باور ...

نه اصلا حس نمی کردم هیچی

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟