2777
2789
عنوان

داستان ترسناک واقعی 🥺😱

| مشاهده متن کامل بحث + 4571 بازدید | 204 پست
خاله‌ی دوستمو میگم  قضیه ماله تقریبا ۲۰ سال پیشه خالش ۱۴ سالش بود وقتایی که میره مراسمات نار ...

جن خارجی😁😁

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
شمام مثل من کف پاتونو چک کردید ببینید حنا داره یا نه😅😅😅 دیگه تا یه مدت همش چک میکنم

دم ب دیقه ب خدا

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام مثل من کف پاتونو چک کردید ببینید حنا داره یا نه😅😅😅 دیگه تا یه مدت همش چک میکنم

من تا حالا ندیده بودم 

ولی یه بار روی پای خاله ام دیدم خیلی ترسناک بود وقتی علتشو فهمیدیم😰

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

تازه بنگاهی کنارخونمونم یکبارشوهرموصدازده بودکه ارع شمامشکلی ندارید خونتون خوبه هرکی میومدهفته بعدمیرفت و. ...اخرم گفته بودخانمتوتنهانزارزیرزمینم نرین ریادیه جواریی گفته بودکه اره جن داره مام فکر میکردیم اینطورمیگه که بلندشیم بعدفهمیدیم چه خبره

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید
میدونم ولی صدا دقیقا مثه مشت ادمه صدای پام خیلی میاد در حالی که کسی شبا نمیاد اون باغه یا تپه 

اونجا زندگی میکنید؟

منم یه بار تو اتاق داداشم نشسته بودم داشتم با‌کامپیوتر بازی میکردم  شب بود  یه دفه یه صدایی اومد انگار چاقویی چیزی کشیده شد رو پنجره اتاق  از ترس تکون نخوردم بزور بابام صدا زدم اومد تو اتاق منم ترانز کامپیوتر قطع کردم الفرار😬🤕  زمستونم بود غیر از مامان بابام کسی خونه نبود 🤒

محمد میرشکاران
اره تو اکثرا تو شهرای کوچیک خونه اول و اخر شهر اینجورین با باغ و اینا قاطی شدن 

خوشبحالتون ولی ترسناکه

اینو دیدین ویدیوشو؟تو مکزیک پیداش کردن

چیع این

نمیدونم جن ادم فضایی کوتوله هرچی هست خیلی بده

جلوه ویژه زیاد درست میکنن

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

من توی خواب فقط میبینمشون بیشتر حس میکنم توی بیداری.یک بارهم باهام صحبت میکرد یه چیزی میخاست اما بیدارشدم دیگ یادم نیومد حرفاشو

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
2790
2778
2791
2779
2792