2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

134 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من دو سه ماهی یکبار پریود میشم بنظرتون میتونم باردار شم؟؟؟ دکترم رفتم ولی گفته دارو نخور

با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگر تنبلی داری دارو باید حتما بخوری تحت نظر پزشک متخصص باشی حتما حرف دکترت عجیبه چون منم مشکل شما رو دارم تاحالا کلی دکتر رفتم همه گفتن تا حد امکان تنبلی باید درمان بشه و پریودت منظم بشه بعد اقدام کنی

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

من هرماه پریود میشم ولی دیر و زود داره 

تنبلی تخمدان دارم ولی مث شما دکتر بهم دارو نداد 

گف آدمی ک تنبلی تخمدان داره و میخاد باردارشه مث لاکپشته درسته دیر راه میره ولی میرسه به مقصدش 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

بچه ها تروقران بیاین کمکم کنید خیلی حالم بده😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5086856/بچه-ها-تروقران-بیاین-خیلی-ضروریه

همسرم تموم دنیامه ... پسرم قلبمه 😍😘میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤❤❤❤❤❤❤❤
من هرماه پریود میشم ولی دیر و زود داره  تنبلی تخمدان دارم ولی مث شما دکتر بهم دارو نداد  ...

دقیقا به منم گفت هر وقت خواستی باردار بشی چند ماه زودترش بیا که بهت دارو بدم 

منم تنبلی تخمدان دارم،ولی پریودام منظمه و موی زائدم ندارم، علامت دیگه نداره؟ ولی سونو رفتم گفت داری

منم همینطور چاقم نیستم ولی گفت تنبلی شدیده امپول قرص داد استفاذه کردم ولی اثر نداشت فقط پیشونیم لک اورد

افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔
منم همینطور چاقم نیستم ولی گفت تنبلی شدیده امپول قرص داد استفاذه کردم ولی اثر نداشت فقط پیشونیم لک ا ...

به منم قرص داد من استفاده نکردم تنبلی کردم، متفورمینم بود با یکی دیگه که برا بارداری بود، چون قصدشو نداشتم دیگه استفاده نکردم

به منم قرص داد من استفاده نکردم تنبلی کردم، متفورمینم بود با یکی دیگه که برا بارداری بود، چون قصدشو ...

ازدواج کردی.نمیدونم چرا به من متفورمین به من نمیدن

افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔