2777
2789

من یه هفته قبل پری زدم اول هاله انداخت بعد یکی دیگه شب زدم سریع مثبت شد

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه روز قبل موعد

ولی بستگی داره

من دیدم طرف سر موعدشم زده منفی بوده ولی باردار بوده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ینی 17روز شد پریود نشدید بعد مثبت شد؟؟؟اینجا دیدم میگن قبل پریودی مثبت شده ک 

آره حتی ۹ روز بعد تاخیر آزمایش خون هم دادم منفی بود ولی روز ۱۷ مثبت شد من لقاحم دیر بوده اونایی ک زود مثبت میشن لقاحشون زودتر بوده 

آره حتی ۹ روز بعد تاخیر آزمایش خون هم دادم منفی بود ولی روز ۱۷ مثبت شد من لقاحم دیر بوده اونایی ک زو ...

عزیزم ..چ چیزهای جالبی اینجا میشنوم...برای منم دعا کن یه نی نی بیاد تو دلم سه ساله منتظرم

خدایا زندگیم را می‌سپارم ب دست های مهربان تو 

من دو روز مونده به موعد بی بی زدم مثبت شد

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.