2777
2789
عنوان

نوزاد یکماهه

183 بازدید | 12 پست

سلام دوستان پسر من ۲۵ روزشه هفته اول خوب مدفوع میکرد روزی سه چهار بار ولی یدفعه خیلی کم شد الان حدودا ۱۲ روزه هر سه چهار روز یبار بزور شیاف و روغن زیتون مدفوع می‌کنه شیر خودمو میخوره یه چند باری هم شیرخشک گیگوز بهش دادم بعد دیگه ندادم کی اینجوری بوده بچش و چیکار کرده لطفا بگین خیلی نگرانم 

اگه شیرخشک میدی اب بده

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش .چیزی نیست اصلابراش شیاف نزار داره چاق میشه بخاطر همین خداروشکر بد نیست

یعنی مثلا اگه یک هفته هم پی پی نکرد چی بعدش چیکار کنم دکتر گفت بچه شیر مادر خوار تا یک هفته طبیعیه

ب خاطر شیر خشک .منم بپسرم میدادم یبوست ونفخ شدید می‌گرفت.خودت خیار بخور خربزه و از این جور چیزا

من شیرخشکو کلا قطع کردم ولی خیار و خربزه نفخ داره ها کولیک بچه بدتر میشه

خیارومیگم برای روون شدن شکمش. انجیر خیس بخور ب جاش .

آره انجیر زیاد میخورم نمی‌دونم چرا تاثیر نداره حتی به خودش روغن زیتون ترنجبین خاکشیر دادم تاثیر نداشت 

آره انجیر زیاد میخورم نمی‌دونم چرا تاثیر نداره حتی به خودش روغن زیتون ترنجبین خاکشیر دادم تاثیر نداش ...

زیادم چیز عجیبی نیست خیلی از بچه ها همون چهار روز یه بار میرن ولی بدیش اینه شکمشون سفت میشه گریه میکنن .دکترم ببرش 

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنید

https://gahvare.net/i/5e0f25596c033

زیادم چیز عجیبی نیست خیلی از بچه ها همون چهار روز یه بار میرن ولی بدیش اینه شکمشون سفت میشه گریه میک ...

آره گریه می‌کنه وگرنه میشه صبر کرد البته من تا حالا بیشتر از سه روز نذاشتم طول بکشه شیاف گذاشتم چون خیلی اذیت بوده ولی ایندفعه می‌خوام تا یک هفته کاریش نداشته باشم ببینم خودش مدفوع می‌کنه دکتر بردم گفت تا یک هفته اشکال نداره ولی بچه واقعا اذیته

یعنی مثلا اگه یک هفته هم پی پی نکرد چی بعدش چیکار کنم دکتر گفت بچه شیر مادر خوار تا یک هفته طبیعیه

من دخترام دوقلون یکیشون اینجوری بود.

اصلا نگران کننده نیست چون داره گوشت میگیره