2777
2789

من شنیدم خیلی مشاور بدرد بخور هست و خیلی به آدم هدف میده اما خودم مشاور ندارم هزینشم ندارم نمیدونم چه کنم😓😓

اونایی که نتیجه دیدن لطفا یکم امید بدن😁😁❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدرد من که نخورد مثلا خبره و معروفم بود

اصلا ناراحت نباش خودت با تلاش و انگیزه بالا حتمما موفق میشی 

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
بدرد من که نخورد مثلا خبره و معروفم بود اصلا ناراحت نباش خودت با تلاش و انگیزه بالا حتمما موفق میشی ...

منم از اطرافیام خیلی شنیدم بیاید خیلی تعریف کردن یه سریام اصلا راضی درسته همش به خود آدم برمیگرده من بخوام اونهمه تایم بزارم تا یه آدم خوب پیدا کنم که پول کمتر هم بگیره همون تایمو میزارم خودم واسه خودم برنامه ریزی میکنم تو این چند روزه که تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم😕

منم از اطرافیام خیلی شنیدم بیاید خیلی تعریف کردن یه سریام اصلا راضی درسته همش به خود آدم برمیگرده من ...

دقیقا همینطوره؛ شما تلاش خودت رو بکن انشاالله موفق میشی عزیزم💕

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست