2777
2789
عنوان

نوزاد ده ماهه

6158 بازدید | 18 پست

قد تولد 46 قد الان 70

وزن تولد 2870 الان 7900

غذا کم میخوره خیلی کم یا اصلا نمیخوره....چیکارکنم قد بکشه وزنش برام مهم نیس خیلی...

تو خانواده ادم قد کوتاه داریم قد بلند هم داریم...چه کنم😭کسی بوده بچه اش با این قد و وزن باشه و الان که بزرگتر شده قدش بلند باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم موقعه تولد قدش ۴۸بود الان ۱۸ماهشه ۸۰دیگه نمیدونم خوبه یابده ولی خب معمولا رشد قد و وزنشون رو با تولد میسنجن مثلا بچه ایی ک با قد ۵۲دنیا اومده قطعا بلند تره در اینده از بچه ی من و شما فقط میتونی با مکمل ها کمی کمکش کنی من مگمل رشد قد و وزن خارجی گرفتم براش از وقتی میخوره خیلی اشتهاش بهتر شده 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
من پسرم موقعه تولد قدش ۴۸بود الان ۱۸ماهشه ۸۰دیگه نمیدونم خوبه یابده ولی خب معمولا رشد قد و وزنشون رو ...

میشه بگید مکمل خارجی چی بگم داروخانه بهم بده

۱۰ ماهه نوزاد نیست 

پسر منم قدش تولدش ۴۵ بود و الان ۹ ماهشه ۶۹ دکترش گفت نسبت به قد تولد سنجیده میشه و واقعا رشدش خوب بوده 

البته ۸ ماهگی ۶۶ بود دکتر گفت یه روز در میون زرده تخم مرغ با شیر و کره بده ، با بدبختی میدم ولی یهو ۳ سانت قد کشید خیلی خوب بود 

وزن تولدشم ۲۱۷۰ بود الان ۸۲۰۰

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
میشه بگید مکمل خارجی چی بگم داروخانه بهم بده

من رفتم داروخانه گفتم پسرم قد و وزنش کنه یه چیزی بدین ک هم اشتهاش باز بشه هم قدش بیشتر رشد کنه خودش بهم داد تو هم برو همینجوری بگو درضمن حتما هم قطره اهنشو بهش بده اونم خیلی مهمه 

دکترش گفت تا ۲ سالگی هیچ اقدامی برای قد نمیشه کرد بعدش اگه بازم کوتاه بود می فرستمتون غدد

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
۱۰ ماهه نوزاد نیست  پسر منم قدش تولدش ۴۵ بود و الان ۹ ماهشه ۶۹ دکترش گفت نسبت به قد تولد سنجید ...

۱۷هفته ک بزرگ بوده چطور حرکاتشو متوجه نشدی😍

اهن و ادد هر روز بده 

۱۷هفته ک بزرگ بوده چطور حرکاتشو متوجه نشدی😍

۲۲ هفته تازه یه چیزایی حس کردم 

پسر اولمم ۲۳ هفته تازه منوجه شدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792