2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 31 پست
منم همینجوری رنگش پخش شد گفتم خرابه به نیم ساعت سه تا خط کج و کوله بود بازم گفتم خرابه صبحش زدم دیر ...

تا فردا که دوباره بزارم از استرس میمیرم😔

ناامید نمیشم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم.بعد مگه نباید ادرار اول صبح باشه؟؟

نه فرقي نداره 

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
تا فردا که دوباره بزارم از استرس میمیرم😔

پاشو الان برو بگیر تست بزن استرسم نداشته باش بابا

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
آره هر دفعه میزنم مثبت میشه .جالب اینجاست هرروزهم پررنگ تراماقبل اینکه برم ازپریودمیشم

یه مشکل دیگه ای هست که اینجوری میشه 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
ندارم.بعد مگه نباید ادرار اول صبح باشه؟؟

نه بابا

من خودم عصر زدم

یکی زدم مثبت شد

فک کردم خرابه😅

سریع با شوهرم رفتیم داروخونه یکی دیگه خریدیم، 

اومدیم خونه هرچی به شوهرم گفتم صبر کن دو سه ساعت دیگه بزنم گفت نه استرس دارم الان بزن🤣🤣

خلاصه اونم همون موقع زدم و مثبت شد

دیگه نزدیک غروب بود رفتیم آزمایشگاه شخصی ، آز دادیم و بازم مثبت شد🙆🏼‍♀️ خدا رو شکر😍❤

بخند، همین