2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنوایی سنجی قطعا بهتر...ولی با تجربه ی ۷ ساله ای که دارم بهت میگم برو پرستاری چون استخدامیش راحتتر

شما رشتتون چیه؟ 

ازچه نظر شنوایی بهتره؟ 

پرستاری سخنه و سنگینه یه شغل سبکترمیخوام

شما رشتتون چیه؟  ازچه نظر شنوایی بهتره؟  پرستاری سخنه و سنگینه یه شغل سبکترمیخوام

من رشته ام آزمایشگاهه ...ببین عزیزم اگه میخوای بعد فارغ التحصیلی راحت بری سرکار بعد از پزشکی و دندون و دارو و فیزیو راحت ترین رشته از لحاظ کار پرستاریه...سختی کار رو نمیگماااا از نظر بازار کار میگم

من رشته ام آزمایشگاهه ...ببین عزیزم اگه میخوای بعد فارغ التحصیلی راحت بری سرکار بعد از پزشکی و دندون ...

عزیزم شما که علوم ازمایشگاهی میخونی میشه یکم دربارش توضیح بدی کلا کارش و اینا درامدش و اینده شغلیش شرایط مهاجرتیش. خیلی لازم دارم بدونم

عزیزم شما که علوم ازمایشگاهی میخونی میشه یکم دربارش توضیح بدی کلا کارش و اینا درامدش و اینده شغلیش ش ...

ببین عزیزم واسه ما کار تو آزمایشگاه خصوصی زیاده ولی حقوقش خوب نیست البته بعضی از آزمایشگاههای خصوصی حقوقشون خوبه ..اما اگه استخدام بشی حقوقش خیلی خوبه...شرایط مهاجرتیش رو دقیق نمیدونم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792