2777
2789
عنوان

٩٨٠٠ انساني

560 بازدید | 83 پست

چيا مياره

خوبه؟

تربيت معلم ممكنه بياره ؟😳

من از انساني سر در نميارم زياد 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

پیام نور

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۳۹۴تجربی

اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه
تراز چنده؟ 

نميدونم عزيزم 

يكي از اشناها اورده خيلي خوشحال بود ولي خودم فكر ميكنم براي انساني رتبه خوبي ميست و تربيت معلم ٥٠٠اينا بايد مياورد 

نميدونم عزيزم  يكي از اشناها اورده خيلي خوشحال بود ولي خودم فكر ميكنم براي انساني رتبه خوبي مي ...

اگه ترازش بالای 6500 شده باشه میتونه تربیت معلم بره 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
تربیت معلم که اصلا‌.دانشگاه دولتی شاید بیاره ولی جاهای درب و داغون و رشته ی چرت وپرت

خودمم حدس ميزدم

تربیت معلم که اصلا‌.دانشگاه دولتی شاید بیاره ولی جاهای درب و داغون و رشته ی چرت وپرت

چرا میگید تربیت معلم اصلااااا 

من دیروز پیش مشاور برای انتخاب رشته بودم میگفت کسی که رتبش بالای 10000 هم شده باشه و ترازش به تربیت معلم بخوره میتونه بره 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
نميدونم عزيزم  يكي از اشناها اورده خيلي خوشحال بود ولي خودم فكر ميكنم براي انساني رتبه خوبي مي ...

زیر ۳۰۰۰ معمولا میشه امیدی به قبولی داشت.چون یه عده امتیازایی مث فرزند جانباز وشهید یا مقام های کشوری چه علمی چه قران و...دارند که ارجحیت دارن.

خوش اومدی آوای مامان😘😍
تراز مهمه و اینک منطقه چنده و شهرشون چند نفر میخاد

منظقه سه

نميدونم بقيشو عزيزم

چه منطقه ای؟ کدوم شهر ؟ 

من ۸۱۰۰ آوردم منطقه سه 

پارسال این رتبه رو برداشتن پس امسال هم منو برمیدارن ایشالا 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
چرا میگید تربیت معلم اصلااااا  من دیروز پیش مشاور برای انتخاب رشته بودم میگفت کسی که رتبش بالا ...

ميتونه و مجاز ميشه ولي عمرا قبولشه