2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی ب فرهتگتون داره. من نهایتا دو هفته ای یه بار. اغلب با دعوت.‌شب هم نموندم. مگر در سفر. و رابطمون خوب و با احترامه.‌همسرم هفته ای دو سه بار میومد. اونم‌ چند ساعت.‌بازم سفر بحثش جدا بود.‌ک همیشه با خاتواده ها  رفتیم

در کل ب نظرم‌همسرت بیشتر بیلد بهتره. احترام تو ببشتر حفظ میشه. دختر سنگین تر باسه بهتره

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

من ۶ماه عقدم اکثرااینجام،خانواده ی همسرم بدنمیدونن ومیگن شماالان زن رسمی پسرماهستی اماخانواده ی خودم بشدت مخالفن،دعاکنیدتایه ماه دیگه برم سرخونه وزندگیم ازاین مخمصه راحت شم۶ماهه دارم خون دل میخورم

لطفالایک نکنید،ممنون
من ۶ماه عقدم اکثرااینجام،خانواده ی همسرم بدنمیدونن ومیگن شماالان زن رسمی پسرماهستی اماخانواده ی خودم ...

چرا همسرت نمباد خونه شما؟ مهم با هم بودنتونه. درسته ک شرعا همسرش هستی ولی عرفا تو هنوز دختر خونه پدری و  تحت تکفل پدر. و بهتر نبست همسرت برای ملاقات و دیدن تو بیاد؟ ب قولی نازش همجنان پا برجا باشه؟ پدرتم راضیتره. ول کنید این تفکر قدیمی ک همیشه زن باید بره و دختر رفتنیه و پسر موندنی. و خدج دختر با شوهره و... حالا ک شوهر خونه نداره، بهتره دختر خونه پدرشوهر باشه. 

الان دخترا موندنی ان. واسه پدر هم فرقی بین دختر و پسر نیس ک بخواد خدج عروس بده ولی خرج داماد نه.

بذارید همسراتون تا خونه شون نرفتید همچنان اونا دنبالتون باشن. ناز بکشن. و دنبال یار بیان. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
نمیدونم چرا دوران عقد دوس ندارم

دقیقا منم ده ماه دیگه ازش مونده و به شدددددت بدم اومده از عقد کردگی .. شوهرم عالیه خدارو شکر اما بابامینا اذیتم میکنن از طرفیم ترس بارداری و ... 

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃
2790
2778
2791
2779
2792