2777
2789
عنوان

از دست شوهرم

357 بازدید | 12 پست

خسته ام کرده چن روزه  رفته ماموریت کارش تموم شده ولی نمیاد امروز گفتم گوشیو قطع کرد منم از وقتم گذشته نمیدونم چمه

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی ماموریتش تموم شدهدنمیاد😐 خب چرا!؟

نمیدونم ک الکی هی میگ کار هس درحالی ک گفته بود سه روز تموم میدونمم کاری نی

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
از وقت پریودیم

عزیزم شوهرمنم گاهی جواب سربالامیده بمن و دلم هزار راه میره.ولی وقتی برمیگرده خونه میفهمم ک چقد گناهش رو پیش خودم شستم...نگران نبااش منتظرباش برگرده و در یک موقعیت مناسب بخاه برات توضیح بده

عزیزم شوهرمنم گاهی جواب سربالامیده بمن و دلم هزار راه میره.ولی وقتی برمیگرده خونه میفهمم ک چقد گناهش ...

گوشیو روم قطع کرد من زنگ زده بودم

بهش کارنگیر تا برگرده...تند تند بهش زنگ نزن اصلا زنگ نزن تاخودش بیاد

اره منم تصمیم  گرفتم دیگ زنگ نزنم 

فعلا حالتو توسط یکی از اعضای خانوادت مثل خواهرت ومادرت یا رفیقت....خوب کن اگر کسی رو هم نداری بشین ب ...

حال جسمی رو ماه پیش یه رابطه بدون جلوگیری داشتم همیشه پریودم هفت پریود ام ۷ روز بود ولی بعد رابطه ماه پیشم ۲۶ مرداد دوروز خونریزی شدید و لخته قهوه ای  داشتم این ناه نشدم