2777
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست
شوهرت بره تست بده من خودم یه کم حالت سرماخوردگی داشتم اصلا فکر نمیکردم کرونا باشه بعد از ده روز بویا ...

شوهرم بیشتر از ده روز درگیر،پارسال هم دقیقن همین موقع سرماخورده‌ بود،خانوادش میگن وضع هرسالشه،ولی من چندبارامتحانش کردم این چند روز،بویایی و چشایی داشت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خخخ شوهر منم میگفت رفتیم حموم جلو کولر خوابیدم و هزار دلیل دیگه ولی بویایی بعد چند روز رفت اونم برا یه روز فقط گفتم باید بری تست اون فدای کردم رفت تست داد حلق و بینی

خدا بهش کمک کنه 

انشالله اول انگارفقط بیحال بوده تستم میدن منفی بوده ولی ازتوسیتی میفهمن جفت ریه هاش درگیرع واکسیژن خونشم اومده پایین انقدرکورتن ودگزازدن براش که قندشم رفته بالا خدارحم کنه فقط خیلیم مراعات کردوجایی نرفت ولی متاسفانه تازگی پدرشوهرش فوت کرده انگارتواون مراسم گرفته