2777
2789

مادر شوهرم برای اولین بار داره نوه دار میشه. خبلی ابراز عشق و علاقه میکنه و دایم دنبال عکس بچه و لباس خوشکل و اسم هست و یه اسم انتخاب کرده (اطلسی) و هی اصرار داره روش. نمیدونم چطوری بهش بگم اجاره بده که اسم بچه رو خودمون اتتخاب کنیم که تاراحت نشه‌ . به هر حال ذوق داره و دلم نمیخواد تو ذوقش بخوره

بهتره همسرت بهش بگه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت بهش بگه. خودش بهتر بود می فهمید البته که ذوق پدر و مادر شدن از پدر بزرگ و مادر بزرگ شدن بیشتره 

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

شما دخالت نکن به شوهرت بگو که باهات همکاری کنه اسمشو خودتون انتخاب کنید واعلام کنید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

در این زمینه بهتره که بابای بچه دست به کار بشه😉

و در نهایت اگر خواستین میتونین یه لیست کوچیک از اسمهای انتخابی رو بدین بهش تا از بین اونا انتخاب‌کنه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
یعنی قراره اسم نی نی تون رو بزارن اطلسی؟ 

نمیدونم والا. مادرشوهرم خیلی این اسمو دوس داره شوهرمم بدش نمیاد . ولی کلا دلم نمیخواد خیلی تو انتخاب اسم دخالت کنه. مادر خودمم یکی دو تا اسم میشنهاد داد ولی اصراری نکرد که حتمن این باشه ولی نادرشوهرم هی میگه