2777
2789
عنوان

مربای انار

660 بازدید | 13 پست

خانوما برای درست کردن مربای انار بهتره از شکر استفاده کنم یا نبات

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
از الان بهت بگم که اصلا خوشمزه نمیشه

چرا؟🙄

پس بجاش مربای موز درست کنم یا انجیر

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟🙄 پس بجاش مربای موز درست کنم یا انجیر

مربای موز 😂🤢 موزو انارت مفته میخوای کنی مربا موزو کن شیر موز بخور انارم کن رب انار بهتره مربام بنظرم یه چیزی درست کن که بتونین بخورین مثل هویج البالو

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰
مربای موز 😂🤢 موزو انارت مفته میخوای کنی مربا موزو کن شیر موز بخور انارم کن رب انار بهتره مربام بنظ ...

😐 آره تاحالا نخوردی مادر شوهر مربای موز درست میکنه انقدر خوشمزه است هر سال برام درست میکنه میفرسته امسال مریضه بنده خدا

😁مربا انار هم یه سال مادر شوهرم کرده بود ترش و ملس بود خوشمزه بود

هرچی فکرشو بکنی مادر شوهرم مربا میکنه پوست پرتقال انجیر به کیوی آلبالو هویج شاتوت زردآلو

مربا هویج ندوست

آلبالو هم دیگه فصلش نیست

انجیر خیلی خوشمزه س

آهوم😁 شما با انجیر سبز درست میکنین؟ یا قرمز

دوتاش میشه.انجیر زرد بهتره.قرمز رنگش تیره میشه

آهوم میدونم مادر شوهرم با انجیر زرد درست میکنه میگه نرم تر از انجیر قرمزه

😐 آره تاحالا نخوردی مادر شوهر مربای موز درست میکنه انقدر خوشمزه است هر سال برام درست میکنه میفرسته ...

مربای انار خوردم خوشمزه نبود دوست نداشتم موزم من فک نمیکنم خوب باشه🤨

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰
مربای انار خوردم خوشمزه نبود دوست نداشتم موزم من فک نمیکنم خوب باشه🤨

😁 شاید بد درست کردن

باحاله مزه بستنی موزی میده

😂

😁😁

آهوم😁 شما با انجیر سبز درست میکنین؟ یا قرمز

با انجیر قرمز خوشمزس

انار چون ترشه زیاد مزش شیرین نمیشه.شکر زیاد میخواد ضرر داره واسه بدن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........