2777
2789
عنوان

اسم😀

88 بازدید | 10 پست

تعداد رای : 12
نظرسنجی
ساحل😍
1
8%
آرام😍
5
41%
دریا😁
3
25%
باران😀
3
25%
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

جنگل و نگفتی😌

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎

آرام بهتر از همشونه

🌟🌙Bë ŵíţĥ ĥųŝŝęĭń(a)àňð ŕůľë👑••••••{تیكـر تولدمـ(۹۹/۹/۹) و رسیدن به‍ آرزومـه‍}😻😻😻❤مـن جذابـترین و خوشبخت ترینـ و ناناااز ترین و جیییییگر ترینممم آرهه اینجوریااس🙂😻😻😻👑                 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

جنگل و نگفتی😌

😶😂😂😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
آرام بهتر از همشونه

عاشق اسم آرام و ساحلم😅

دریایی بارانی با ساحل آرام!!!!        

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دلارام....

من اینجا راحتم نظر میدم،لایک میکنم، ریپ میکنم برام مرد و زنم فرق نداره، اینجا مجازیه، همو نمی بینیم هیچ اتفاقی هم قرار نیست بیفته....... دوری کردن از بعضی آدما مث گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه نبودنشون باعث پیشرفت......... شنیدی؟ میگن با دنیا عوضت نمیکنم؟ زر میزنن! پاش بیفته تورو با یکی که عکس پروفایلش از تو بهتره عوض میکنن
دریایی بارانی با ساحل آرام!!!!        

همه اسما داخلش بود😂

من اینجا راحتم نظر میدم،لایک میکنم، ریپ میکنم برام مرد و زنم فرق نداره، اینجا مجازیه، همو نمی بینیم هیچ اتفاقی هم قرار نیست بیفته....... دوری کردن از بعضی آدما مث گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه نبودنشون باعث پیشرفت......... شنیدی؟ میگن با دنیا عوضت نمیکنم؟ زر میزنن! پاش بیفته تورو با یکی که عکس پروفایلش از تو بهتره عوض میکنن