2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گیاه خوار شدن سخته یکم ازاونور خوردن انواع گوشت حتی کم خیلی فواید داره مگراینکه بعضی سبزیجات گرون یا کمیاب جایگزین کنی شنیده بودم بعضی گیاهخوارا تخم مرغم میخورن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

عزیزم اگر خام گیاهخواری یا کلاگیاه خواری درست بود خدا هم گوشت رو ممنوع میکرد نکه بگن ائمه شده قرض کنین ولی هر 40 روز گوشت بخورین این چیزا زیاده رویه میتونین خوردن گوشت رو کمتر کنین ولی حذف اصلا درست نیست به نظر من البته بازم تصمیم خودتونه😊

وای ن حیفم میاد😥😥 وسوسم نکن

از مضراتشم چیزی میدونی؟؟

قبول دارم حیوونا نباید قربانی ما بشن ولی مام نباید قربانی بشیم 

درحد خیلی خیلی کم و به اندازه نیازت استفاده کن 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
گیاه خوار شدن سخته یکم ازاونور خوردن انواع گوشت حتی کم خیلی فواید داره مگراینکه بعضی سبزیجات گرون یا ...

اره خیلی سخته فک نکنم یهو بشه تغییر رویه داد بهتره به مرور خگخ بشم 

از مضراتشم چیزی میدونی؟؟ قبول دارم حیوونا نباید قربانی ما بشن ولی مام نباید قربانی بشیم  درحد ...

اره میدونم ریزش مو و .. هست که به مرور بدن عادت میکنه ولی میگن برای سم زدایی بدن عالیه  بدنو

رفرش میکنه

اره خیلی سخته فک نکنم یهو بشه تغییر رویه داد بهتره به مرور خگخ بشم 

میانه رو باش البته الان گرونیا داره سبک زندگیو عوض میکنه🤣تا بدنت امادگیشو نداره شروع نکن و سرخودچیزی حذف نکن یهو دیدی ویتامینای بدنت کم و زیاد شد بعد مجبور بشی غذا و قرص تقویتی بخوری

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.