2777
2789
عنوان

ی سوتی دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 26 پست

😂😂😂😂😂حالا با چ رویی میخوای بری باشگاه🤣

منم ابتدایی ک بودم ی بار با دمپایی رفتم مدرسه تو حیاط مدرسه دیدم دمپایی پامه😍😂😂😂

یبارم از خونه ب حالت قهر رفتم مدرسه دم در مدرسه خواهرم گفت کیفت کو دویدم برگشتم کیفمو برداشتم😂😂😂

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ربطی به نتایج کنکور نداره شما از کرونا نترسیدی..حرف من اینه خدا رحم کنه به عاقبتون با بلاهایی که من ...

نه نمیترسم شماهم تو همه تاپیکا میاین همینو میگین و میرین من جایی نمیرم بجز باشگاه به کسی ازاری نمیرسونم مردم هزار جا میرن طرف مغازه دار هزار ادم از صبح میان پیششو میرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂حالا با چ رویی میخوای بری باشگاه🤣 منم ابتدایی ک بودم ی بار با دمپایی رفتم مدرسه تو حیاط ...

فکر کن سانس بعدشم اقایون بودن😂😂الان میگن کدوم دیوونه ای بوده

نه نمیترسم شماهم تو همه تاپیکا میاین همینو میگین و میرین من جایی نمیرم بجز باشگاه به کسی ازاری نمیرس ...

بله نترسید

فقط ی سر به پیجایی که عکس کادر درمان کشته شده میزاره بزنید،،،البته لازم نیست همه شعور داشته باشن ،،جهان به ادم بیشعور هم احتیاج داره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
بله نترسید فقط ی سر به پیجایی که عکس کادر درمان کشته شده میزاره بزنید،،،البته لازم نیست همه شعور دا ...

خودت بیشعوری که ایطور صحبت میکنی نه من هزاااااران ادم دیگه بیزونن باشگاه که نباشه هزاااااران تجمع دیگه هست هزاران خرید و بازار و کنفرانس و کارای گروهی هست 

خودت بیشعوری که ایطور صحبت میکنی نه من هزاااااران ادم دیگه بیزونن باشگاه که نباشه هزاااااران تجمع دی ...

بله همه به هم نگاه میکنن..تقصاتون جوونای مردم میدن 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
بله همه به هم نگاه میکنن..تقصاتون جوونای مردم میدن 

خوب چیکار کنیم صبح تا شب بمونیم تو خونه؟؟؟اخرش که چی تا چند سال الان هفت ماهه اوضاع اینه بهتر که نشده انصافا مردم رعایت میکنن اما هیچ تغیری نکرده اوضاع  به آمار نگاه کنید میفهمید هر کیم میاد بیمارستان میمیره یه خرده چشم تونو باز کنید ویروس با قرنطینه از بین نمیره عزیزم به فرض یه سال هم همه تو خونه موندن از خونه بیرونم نرفتن بعد که میان بیرون دوباره شیوع پیدا میکنه 

خوب چیکار کنیم صبح تا شب بمونیم تو خونه؟؟؟اخرش که چی تا چند سال الان هفت ماهه اوضاع اینه بهتر که نشد ...

مردم رعایت میکنن؟؟عروسی،،مسافرت،هیئت،باشگاه،بازار،مهمونی

رعایت میدونی یعنی چی؟؟؟هرکی اومد بیمارستان مرد؟؟لطعا سمت بسمارستان میاین ادم حالش بد میشه وقتی نرفاتون میشنوه جونش میگی ه کف دستش میره بالاسر مریض

مردم رعایت میکنن؟؟عروسی،،مسافرت،هیئت،باشگاه،بازار،مهمونی رعایت میدونی یعنی چی؟؟؟هرکی اومد بیمارستان ...

سه ماه عمه ی من تو قرنطینه بود؟اونم که از دارو این همه گفتیم بیاید حداقل ازمایش کنید اگه بد بود ولش کن نسازید ندید مردم ازمایشم نمیکننن چشماتونو باز کنید یه بوهای داره میاد شما که تحصیل کرده اید

سه ماه عمه ی من تو قرنطینه بود؟اونم که از دارو این همه گفتیم بیاید حداقل ازمایش کنید اگه بد بود ولش ...

واقعا متاسفم برای خودمون که خیلی راحت نیتونیم سیقت خالی کنیم و نمیکنیم

خیلی راحت میتونیم بگیم کرونایی نمیبینیم

واقعا متاسفم،،میدونی چنتا مادر جووناص ن مردن؟؟میدونی چنتا بچه بی مادر شدن؟بی پدر شدن؟میدونی جقدر ارزو رفت زیر خاک

[QUOTE=156199344]واقعا متاسفم برای خودمون که خیلی راحت نیتونیم سیقت خالی کنیم و 

ترفندتونو با این حرفا مردمو بترسونید 

من عموم کلیه ش از کار افتاده بود جانباز شمیایی بود ریه ش از بین رفته بود چربی قند فشار چاقی 

پلاسمای خونش و...هزار تا درد و مرض دیگه بعد رفت بیمارستان 

بیمارستان برای خودمون بود بیمارستان خصوصی بعد به رحمت خدا رفت گفتن کرونا گرفته این بدبخت کرونا میگرفتو نمیگرفت میمرد تازه ما با این که میدونستیم کرونا نداره اما هیچکار نتونستم بکنیم اینطوری امار کرونا رو میبرن بالا تازه اون اماری که دانشگاه علوم پزشکی برای کرونا میده با اونی که تو تلویزیون میزنن کلی فرق داره

[QUOTE=156199344]واقعا متاسفم برای خودمون که خیلی راحت نیتونیم سیقت خالی کنیم و  ترفندتونو با ...

😐😐😐والا نصف بیشتر مریصای کرونایی بستری نمیشن و میرن خونه..حالشون خوبه  اونا اصلا جز امار نیستن

من خودم بیمارستان کرونا هستم البته الان ۳ ماه بقیه مریضا هم داربم

ولی هر روز صبح ساعت ۷ تا ح زنگ میزنن ریاست و فقط امار بستریا میدیم،،قانونش اینه

کاش الکی قضاوت نکنی ،،فقط بدون با خوندن میامات دست و مام یخ کرد از این همه بی لطفی،از این همه خودخواهی