2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پردیس خودگران پولیه دیگه ولی مدرکت همون دانشگاه ملیه

پولش هم از دانشگاه ازاد بیشتر

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

البته برای رشته تربیت معلم نمیدونم

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

پردیس خودگردان هزینه های زیادی میگیرن حدود ۴ میلیون هر ترم. دانشگاه های دولتی تاپ مثل تهران علم و صنعت علامه و... تو تهران کیش و... شعبه دارن که باز اونم از طریق رتبه کنکور میتونی قبول شی

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
من هیچی سر در نمیارم بر اساس سوابق تحصیلی رو یکی توضیح بده که چیکار کنیم

بعصی دانشگاه ها و بعضی رشته های خاص بر اساس معدل دیپلم انتخاب میکنن

پردیس خودگردان شهریه داره.مثلا شما رتبه تون به دانشگاه امیرکبیر نمیرسه اما میتونید شهریه پرداخت کنید و در دانشگاه امیرکبیر تحصیل کنید و مدرکتون هم هیچ فرقی با بچه های دیگه نداره البته باید رتبه تون هم به حدی باشه که به خودگردان اون دانشگاه برسه.تربیت معلم همون دانشگاه فرهنگیان هست که اگر رتبه شما مجاز باشه اول دعوت به مصاحبه میشید و اگر قبول شدید وارد فرهنگیان میشید.یه تربیت معلم دیگه هم هست که اسمش تربیت معلم رجایی هست فک میکنم(اسمش و دقیق یادم نیس) که اونجا رشته های مهندسی و داره و شما بعد از اخذ مدرک بعنوان معلم هنرستان یا فنی مشغول به کار میشید

پس بگیم به درد نمیخوره بهتره

نه یعنی چی به درد نمیخوره. مدرکت همون مدرک دانشگاه تهران و... هستش فقط توش درج میشه پردیس فلان دانشگاه. اعتبارش از پیام نور و آزاد و غیر انتفاعی به مراتب بیشتره

خب چه کاریه اصلا به چه درد میخوره

خب وقتی مثلا پزشکی دانشگاه ملی قبول نمیشی پردیس خودگردان میزنی تا با رتبه مثلا هزار تا بالاتر بتونی پزشکی بخونی ولی هر ترم باید شهریه بدی