2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

286 بازدید | 13 پست

خانما من دوماه پیش برای اولین بار موهامو رنگ زدم...از اون تاریخ تا الان همیشه پشت سرم و پشت گردنم بوی ترشی میده...تعریقمم زیاده..ولی من هرروز بدون استثنا حمام میرم ولی ی ساعت بعدش دوباره این بوی بد هست...قبلا اصصصلا اینطور نبود اصلا...کسی راهکاری بلده؟😭

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
احتمالا جای رنگ سرکه زده ب موهات 😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشی؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میری حموم خوب شامپو میزنی ب سرت؟ چند دقیقه شامپو رو ماساژ میدی رو سرت و موهات؟

دوبار سرمو میشورم..آره خوب ماساژ میدم..کمه یعنی؟

قارچ گرفتی احتمالا بنظرم شامپو ضد قلرچ استفاده کن

قارچ چجوری منتقل میشه؟مثلا بری آرایشگاه همون برسی که به سرت میزنن ممکنه آلوده باشه؟؟یا اتومو و ویو؟

قارچ چجوری منتقل میشه؟مثلا بری آرایشگاه همون برسی که به سرت میزنن ممکنه آلوده باشه؟؟یا اتومو و ویو؟

اینا که گفتی ممکنه تاثیر داشته باشه ولی سیستم دفاعی بدن هم تاثیر داره بنظرم شامپو ضد قارچ سر استفاده کنه یا اینکه سرشو که شست کمی ابلیمو یا سرکه طبیعی بزنه اونچاها کمی بمونه بعد ابگشی کنه درمان میشه انشالله اما کلا قارچ دیر درمان میشه