2777
2789
عنوان

سال 2012

483 بازدید | 9 پست
سلام دوستان عزیز من بازم مزاحمتان شدم ازروزی که زایمان کردم یک دفعه باخبر 2012پایان دنیاست مواجه شدم ازانروز به بعد دچار افسردگی وترس شدم کمکم کنید تاحالمخوبشود با این که میدونم دروغ ولی احساس بدی دارم
هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد
نه عزیزم خودتا ناراحت نکن اگه آخر دنیا هم باشه همه باهم میمیریم مرگ که ترس نداره بعدشم کی میدونه آخر دنیا کیه فقط خداست که میدونه
من در کشوری زندگی می کنم که زبان ان پارسی است ولی به ان فارسی می گویند چرا که زبان عربی پ ندارد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مامان آرتین جون فعلا خوش باش و با نی نیت بهترین دوران رو بگذرون . هیچوقت غصه فردا رو نخور چون هیچکس از فرداش خبر نداره شاید آخر دنیای من همین فردا باشه ........ به فرض هم که آخر دنیا باشه ازاین دنیایی که الان توش زندگی میکنیم بدتره؟؟؟؟؟؟؟؟ با اینکه یه دروغه محضه اما من آرزومه که دنیا تموم بشه
بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم ؟ با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم؟
بی تو پتیاره پاییز مرا میشکند ..... این شب وسوسه انگیز مرا میشکند...
راستش من با یکی از اساتید مربوط به علوم ریکی و انرژی درمانی صحبت کردم ایشون گفتند اینطور نیست که دنیا نابود بشه بلکه خیلی از انسانهای خوب با نیروهای مثبت از دنیا می روند و قدرت نیروهای شر بیشتر می شه به عبارتی وارد زمستون می شیم تا دوباره نیروهای خیر قدرتشون تجدید بشه و گفتند سالهای سختی در پیشه
** بنیــاد نیکو کاری مهــر **http://kheyrie-mehr.mihanblog.com/
آره منم شنیدم منظور پایان جهان نیست این پیش بینی مایاها .بلکه منظور پایان یه دوره در زندگی انسانهاست ودوره جدیدی شروع میشه و روزهای خوبی در انتظار انسان نیست.
خواهرای من! یادتون نره ما زنا اول یه آدمیم با همه ی دلمشغولیای یه آدم، بعدش یه مادر و یه همسر.
چیکار کنم حالم خوب بشه بااینکه می دونم دروغه ولی ازهمچی ناامید می شم به نظر شما به خاطر زایمانم نیست شما اینقدر ترسو نشدید بعداز زایمان
چیکار کنم حالم خوب بشه بااینکه می دونم دروغه ولی ازهمچی ناامید می شم به نظر شما به خاطر زایمانم نیست شما اینقدر ترسو نشدید بعداز زایمان
سال 2012 اغاز جنگ تششعاتی هست . مثبت و منفی انشالله ههمون به اگاهیش میرسیم و زیر علم شیطان نباشیم در ضمن ما منتظر ظهور موعودیم دیگه به خودت نگرانی راه نده این بهترین دلیل . اگه سال 2012 دنیا تموم شه بنابراین مهدی ع وجود نداره! دیگه بهش فکر نکن و تلاش کن برای اگاهی روز افزون