2777
2789
عنوان

قرنطینه خانگی

62 بازدید | 6 پست

ما تو قرنطینه خانگی هستیم تا جواب تست شوهرم بیاد دو تا بچه ی سه ساله ی 7 ماهه دارم. شوهرم خیلی اخلاقش گنده. فقط ظاهرش برا بیرون خوب و بهداشتی داخل خونه افتضاحه. از اول کرونا تمام لباسای کتیفشو تو حموم ردیف میکرد ب گیره هر چی هم گفتم افاقه نکرد. لباسای خیسشو ول میکنه تو حموم تا کپک بزنن. اصن نظافت حموم صفر دستشویی همینطور. فقط جلو دیگران هی دست میشوره ماسکم از بس گفتم زد. امروز دیدم ماسک‌های کثیفش دوتاش تو حموم آویزونه یکیشم تو اتاق خواب پشت کمد. ب قدری عصبی شدم هر چی از دهنم دراومد گفتم قبلا اروم تذکر داده بودم. بهم گف خیلی پارس میکنی ميندازم تو حموم برو بشورش! گفتم مگه من کلفتم. همون موقع هم خواهر عنترش زنگ زده بود خوشحال که تست دادی!  خانوادش تا قبل تست زنگ هم نمیز دن حالشو بپرسن با اینکه می‌دونستن مریضه دهن لق تا گف تست دادم هی زنگ میزنن خیلی خوشحالن 

حالا چرا فک میکنین خوشحالن؟شایدنگرانن پیگیرن ببینن جواب چیشده

کاربرقدیمی ام...باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریشه😏میشه برا مامان شدن و خونه دارشدنم ی صلوات بفرستی😚

عزیزم مردا خیلی مراعات نمیکنن . مراقب خودت و بچه های نازت باش. لباساش بنداز تو ماشین خوب. ایشالله که بلا ازتون دور باشه گلم هم از تو هم از کوچولوهات

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بنداز تو ماشین لباسشویی با دست که نمیخوای بشوری!!! ماسکارم بنداز بیرون دیگه

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊