2821
2789
عنوان

شام چی بپزم

426 بازدید | 50 پست

خانوما شام چی درست کردین من از بس غذای تکراری درست کردم خسته شدم یه پیشنهاد بدید

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   

سوپ خامه با کلی قارچ 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیمرو.املت.ته خلاقیتم همینه

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
عشق پلو یا کوفت پلو هر کدومو دوس داری🥰

روووحمو شاد کردی😋

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...
من تازه خورشت بامیه و برنج پختم

عزیزم من چقد دنبال شما گشتم دخترت چی شد؟بردیش دکتر؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من میخوام ماکارونی درست کنم...پاستا الفردو درست کن اگر داری موادش رو و این سبک غذاهارو دوس داری واقعا عالیه به به

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
2825
2823
2791
2779
2792