2777
2789

من با همسرم 9 سال اختلاف سنی دارم

با اینکه پسرداییم بود و میشناختم خانوادشو

ولی رفتیم زیر ی سقف خیلی فرقا باهم داشتیم

همسر منم نسبت ب سنش خیلی شیطونه

ولی خب دوسال اول اکثر اوقات اختلاف نظر داشتیم

همدیگه رو درک نمیکردیم

من واقعا خسته شده بودم

ولی خب دوسش ک داشته باشی تحمل میکنی

الان میگم من چقد لوس ننر بودم

و فکر میکنم خیلی اخلاقش خوب بود ک تحمل کرد

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
چی بگیم ما که هرچی بگیم حرف خودتو میزنی🤷🏻‍♀️

باید دلیل قانع کننده ای باشـه خب.پخته شدن قانع کننده برا منـی که حتی خود طرف بهم میگه تو پخته تر منی بیشتر من میفهمی نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم خیلی درگیـرم با خودم نمیدونم چیکار کنم سنش خیلی کمتر میخوره هم از اخلاق هم از قیافـه فقط آدم ...

ببین اخلاق مهمه فقط  باز خودت میدونی

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
نمیدونم خیلی درگیـرم با خودم نمیدونم چیکار کنم سنش خیلی کمتر میخوره هم از اخلاق هم از قیافـه فقط آدم ...

یعنی اخلاقش چ جوریه که به سی نمیخوره؟ اینکه بده که طرف اخلاقش به سنش نخوره امتیاز نیست که

نه پحته شدن به عقله که تقریبا همه بهم میگن پخته ای خیلی میفهمی رفتم تو ۱۷ یعنی ۱۶ سال کامل رو دارم

از چع لحاظ بهت میگن...تا سن بیست وپنج سالگی صبر کن ببین چقد متفاوت لا الانت فکر میکنی

یعنی اخلاقش چ جوریه که به سی نمیخوره؟ اینکه بده که طرف اخلاقش به سنش نخوره امتیاز نیست که

یعنی عقیده قدیمی نداره چون از دوره متفاوتی هستیم اما تقریبا شبیه منی هست که متولد ۸۰ هستم.عجله ای هم واسه ازدواج نداره که حالا چند سالی عقد باشیم.شیطون و خیلی با حوصله تر از منی که جوون تر اون هستم

از چع لحاظ بهت میگن...تا سن بیست وپنج سالگی صبر کن ببین چقد متفاوت لا الانت فکر میکنی

نظـرتون برام محترمه خیلی خیلی ممنون که اومدین تو تایپیکم برام دعا کن مچکر

از کجا فهمیدی شبیه ته؟

خب چون باهم ارتباط داشتیم میدونیم شبیه همیم از نظر قیافـه نه از نظـر فکری به هم میخوریم فقط مشکلمون تفاوت سنی هست بیشترش هم بخاطر حرف مردم میترسیم