2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منو شوهرمم همین قدر فاصله داریم خیلی خوبه منم همسن تو بودم که عقد کردیم یعنی پارسال خوبه هیچ اختلافیم نداریم اصلا اصلا منو فقط شوهرم میتونه تحمل کنه نه کس دیگه من بچم اون بزرگه اخلاقامو تحمل میکنه و پخته تره  کلن خوبه ولی تنها مشکلمون اینه که حرفی واسه گفتن نداریم باهم اون وقتی یه چیز میگه واسه من جذاب نیس من وقتی یع چیز میگم واسه اون جذاب نیس همین

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
شرف یاب شید😐🤣

ادرس بده  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من رفتم 🧖🏻‍♀️🧖🏻‍♀️🧖🏻‍♀️🛁🛁🛁🚿🚿🚿

نرو تمیزیییییییییییییییییی😂😂😂😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اصلا فکرشو نکن خودت خییلی بچه ای بخودت رحم کن

چه رحمی زن تو هر سنی که باشه واسه هر بچه سنش ۱۰ سال بیشتر نشون میده

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
نـه اون ۳۰ سالشـه من رفتم تو ۱۷‌ هستـم.اصلا بهش نمیخوره فک میکنی ۲۰ سالشه

شاید بهش نخوره ولی سنش بالاتر میره 

برا بارداری عجله میکنن 

بعدم تو هنوز میخای جوونی و شیطنت کنی اون میخاد مثه ادمای بزرگ رفتار کنی 

نمیدونم خوب فکراتو بکن 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
چند سالته؟  مطمئنا وقتی ۱۵ سال تفاوت سنی داری هنوز سنت کمه  اتفاقا پخته شدن به سن هست د ...

نه پحته شدن به عقله که تقریبا همه بهم میگن پخته ای خیلی میفهمی رفتم تو ۱۷ یعنی ۱۶ سال کامل رو دارم

منم این نظر رو دارم

دقیقا همینه البته به اخلاقه طرفتم بستگی داره مند شوهرم تغریبا ۱۳ سال تفاوت داریم

شاید بهش نخوره ولی سنش بالاتر میره  برا بارداری عجله میکنن  بعدم تو هنوز میخای جوونی و ش ...

نمیدونم خیلی درگیـرم با خودم نمیدونم چیکار کنم سنش خیلی کمتر میخوره هم از اخلاق هم از قیافـه فقط آدم آرومیه

بله زیاده ببخشید اسی، میشه یکی به من بگه گوشی رو بذار کنار برو حموم؟😑

قبلنم یادمه گفتی میخوام برم دسشویی😂

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒