2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

196 بازدید | 26 پست

اگه بلدین و میدونین یا احیانا تجربشو دارین لطفا ج بدین،کسی میدونه که چجوری میشه احترام از بین رفته بین زن و شوهر رو بازسازی کرد و دوباره عشق و احترام جایگزین شد تو رابطه ها 

واااای خیلی سخته من این دوران وگذروندم میدونی چی شد همه چی درست شد؟خدالطف کرد وپسردومم وباردار شدم تمام مشکلات تموم شدرفت 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر بهم نخورده با سکوت در مقابل بی احترامی ها  ومهربانی واحترام

ذکر عزیز الزهرا شنیدم خوبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
زمان ، با اجازه دادن اینکه زمان بگذره. محبت کلامی  بدون انتظار پذیرش  و صبر و استقامت&n ...

وای میدونی من تا چه حدم،تا حد اینکه الان بهم گفت ما دیگه به درد هم نمیخوریم  هر روز بحث و دعوا هر روز فحش و بد و بیراه،ما دیگه زندگیمون تمومه ،به نظرت چکار میتونم بکنم؟ با اینکه خودمم خیلی دل خوشی ازش ندارم بخدا ،موهامو کشید زد تو سرم،از نظر محبت و توجه خیلی خیلی خیلی کم میزاره،ولی بازم ته دلم هنوز یه کوچولو خیلی کوچولو دوسش دارم و یه دخترم دارم حوصله متلاشی شدن زندگیمو ندارم

وای میدونی من تا چه حدم،تا حد اینکه الان بهم گفت ما دیگه به درد هم نمیخوریم  هر روز بحث و دعوا ...

از این به بعد سکوت کن موقع دعوا 

توی جر وبحث فقط بی احترامی هست 

اگر گفتگو بلد نیستید بحث نکنید 

از این به بعد سکوت کن موقع دعوا  توی جر وبحث فقط بی احترامی هست  اگر گفتگو بلد نیستید بح ...

همیشه با همسرا بحث پیش میاد اما اگر بی نتیجه است کشش نده 

تو سهم خودتو انجام بده

اگر محبت نمیکنه شما هم نمیخواد محبت کنی منتها بی احترامی نکن 

سکوت بهترین راه حل هست 

چند روزی سکوت باشه بهتره اینه که دعوا و مشاجره باشه