2789
عنوان

خاطرات

108 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا اینقدر عاشق خاطرات و روزهای قشنگ گذشته ام 

عاشق تک تک چیزهایی که باهاشون خاطره دارم

و الان خیلی هاشو به فاصله چند ماه ندارم 

پدرم که فوت شد خونه پدری هم فروخته شد چهل سال اونجا بودیم الان یک ماهه از تحویل دادنش گذشته ولی هر روز تو خاطرات اونجام 

اصلا به مال دنیا وابستگی ندارم اما خاطرات هرچیزی برام خیلی اهمیت داره...

شماهم مثل من هستین؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره منم خیلی خاطره بازم...گاهی تقویم و آلبومهای گذشته رو نگاه میکنم یا لوازم مربوط ب گذشته.گاهی ی لب ...

منم خیلی زیاد و بیشتر اشکم میاد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم خیلی زیاد و بیشتر اشکم میاد

آدم وقتی عزیزی رو از دست میده خاطراتش به دو بخش تقسیم میشن

یکی مربوط به زمانیکه بودش و یکی زمانیکه دیگه بینمون نیست و ناخودآگاه همه خاطرات رو به اون تاریخ لعنتی ربط میده

آدم وقتی عزیزی رو از دست میده خاطراتش به دو بخش تقسیم میشن یکی مربوط به زمانیکه بودش و یکی زمانیکه ...

خیلی سخته چهارماهه پدرم رفته ولی روز به روز دلتنگ تر میشم

منم کلا تو گذشته هستم.قبل ازازدواجم.کلا افسرده ایم ماها.بوی یه عطر.یه حرف خاطره انگیز.دیدن عکسای یه ...

دقیقا می‌دونم چی میگی 

خیلی سخته چهارماهه پدرم رفته ولی روز به روز دلتنگ تر میشم

عزیزم خداصبرت بده.واقعا نمیدونم چجورمیشه اروم بشی ولی ایشالا که دلت ارومشه

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

خدا بهت صبر بده گذشت زمان آرومت میکنه اما دلتنگی همیشه باهات هست خدا بیامرزتشون و روحشون قرین آرامش

ممنونم مهربون

عزیزم خداصبرت بده.واقعا نمیدونم چجورمیشه اروم بشی ولی ایشالا که دلت ارومشه

قربونت 

خیلی سخته الان بیشتر از هفت ماهه که ندیدمش به خاطر کرونا ترسیدم برم تا بنده خدا فوت شد حسرت دیدنش موند به دلم

سلام عزیز شما عمل کردید وزنتون برگشت؟ 

یبوست ندارید؟؟

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام عزیز شما عمل کردید وزنتون برگشت؟  یبوست ندارید؟؟

سلام وزنم بعد زایمان بین ۲_۵ کیلو رفت و برگشت داره 

یبوست هم ندارم