2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دانشگاه افسری کاری به کنکور نداره یه ازمون جدا تو ابان داره البته ماهشو مطمین نیستم

جدیدا اینطور شده؟ آخه من سال۸۷ با کنکور ریاضی اونجا قبول شدم، ولی مصاحبه بخاطر شرط قد رد شدم😊

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
جدیدا اینطور شده؟ آخه من سال۸۷ با کنکور ریاضی اونجا قبول شدم، ولی مصاحبه بخاطر شرط قد رد شدم😊

سلام عزیزم من پرسیدم از مشاور گف اگه تو کنکور سراسری مجاز بشی میتونی بیاری نگفت ازمون جدا داره

سلام عزیزم من پرسیدم از مشاور گف اگه تو کنکور سراسری مجاز بشی میتونی بیاری نگفت ازمون جدا داره

میگم منم اون سال همینطور بودم، توی انتخاب رشته زده بودم و دعوت به مصاحبه شدم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

ثبت نام دانشگاه افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران به منظور تکمیل کادر افسری نیروهای زمینی، پدافند هوایی ، هوایی ، دریایی وسازمان های تابعه در راستای پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران و ادامه راه شهیدان از بین جوانان متدین، انقلابی و سلحشور خواهد بود. داوطلبان در حال تحصیل و دانش آموختگان رشته‌های ریاضی‌فیزیک و علوم تجربی از طریق آزمون اختصاصی و مصاحبه حضوری انتخاب و به منظور فراگیری آموزش‌های نظامی کاربردی در دانشگاه‌ افسری امام علی (ع)، خاتم الانبیاء (ص)، هوایی شهید ستاری، علوم دریایی امام خمینی(ره) و فارابی مشغول به تحصیل خواهند شد.

میگم منم اون سال همینطور بودم، توی انتخاب رشته زده بودم و دعوت به مصاحبه شدم

کدوم شرایط رو نداشتین؟

خیلی سخت گیری میکنن؟

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم