2821
2789
عنوان

20روز طلایی

133 بازدید | 6 پست

دوستان بیایید چالش تغییر بذاریم اینجا و با هم انجامش بدیم و به هم انگیزه بدیم.

توی 20 روز کارایی رو انجام بدیم با هم که بتونیم تغییرات مثبت تو زندگیمون ایجاد کنیم.

روز اول کارمون اینه که به محض اینکه چشمامون رو باز کردیم خدارو شکر کنیم به خاطر اینکه یه روز دیگرو بهمون واسه زندگی هدیه داده.

روز دوم علاوه بر انجام کار روز اول تختخوابمون رو مرتب کنیم.

به همین منوال هر روز یه کار به روز قبل اضافه کنیم و انجام بدیم.

خیلی خیلی عالیه

باش

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 

من چون کنکوری ام در اون زمینه کار مثبت انجام میدم

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط من ممکنه وسطش زایمان کنم😄

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند