2777
2789
هیچکدوم اونا شیربها دادن ماهم همونقد گذاشتیم روش وسیله گرفتیم خیلی کم اصلا هیچی نگرفتیم 😐بابام گفت ...

باز خوبه شما شیربها میگیرین ما اونم نداریم تقریبا همه چیز هم پای خانواده دختره🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط عروس رفتم هچیی نبردم هیچ چون رسممونه پسر همچی بگیره از قاشق تا خونه کامل

اهل کجای؟

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
کدوم شهرید

کاشان

ربطی به شهر نداره 

من رخت‌خواب های مهمون و مامان درست کرده با وسایل تزیینی مث قلاب بافی و ۱۲تا پشتی دست دوز ‌و...که برای  خونم حدود ۱۰،۱۲میلیون شد که   خودم گرفتم

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
کاشان ربطی به شهر نداره  من رخت‌خواب های مهمون و مامان درست کرده با وسایل تزیینی مث قلاب بافی ...

بعصی شهرا رسمه که داماد بخره.من اصفهانم داماد فرش وتلویزیون میاره.اختیاریه.بعصیاهم نمیدن

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
ماهیچ صحبتی نکردیم 

فک میکنی قبول کنه؟

مثلا اگ بتونی چیزای دیگ رو نگیری یا ارزون برداری ولی تیکه اصلی رو بگیری مثلا قابلمه ی دست ساده ابکش تکی برداری دکوری نگیر اصلا سرویس خوابو حذف کن برقی های کوچیکو برنداری مثلا نمیتونن بگن چای ساز نداش قهوه ساز نداش اونا رو میتونی بعدا بگیری 

الان خیلی شرایط عوض شده قیمتا ساعتی می‌ره بالا

میدونم ابجیم الن فقط ۳۰تومن ظرف کرفته....

والا چی بگم خوش ب حال اون دخترای ک داماد همه چی با چن تیکه میخره...برا من ک هیچ نخریدن کلن رسم شهر ما تی وی با یه سری رخت خاب و فرش با داماده اما پدرشوهرم چون طلاهارو خودش خرید وشوهرم پولشو داد ماشین دیگه منم شاغل بودم هیچ نگفتم میگم ک توافقی خوبه ن رسم ورسوماتی

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
منم لکم

منم یه سرم لکه...یکی کورد ایلام هستم رسمامون یکیه...اصلن ناراحت نباش اگر تونستی لباسشویی بگیر ولی تی وی واقعن با پسره...تازه رسم شیر بها ندارین ما خیلی کم در حد پنج تومن نهایت میارن دوروز قبل عروسی