من فقط عروس رفتم هچیی نبردم هیچ چون رسممونه پسر همچی بگیره از قاشق تا خونه کامل
اهل کجای؟
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
مثلا اگ بتونی چیزای دیگ رو نگیری یا ارزون برداری ولی تیکه اصلی رو بگیری مثلا قابلمه ی دست ساده ابکش تکی برداری دکوری نگیر اصلا سرویس خوابو حذف کن برقی های کوچیکو برنداری مثلا نمیتونن بگن چای ساز نداش قهوه ساز نداش اونا رو میتونی بعدا بگیری
والا چی بگم خوش ب حال اون دخترای ک داماد همه چی با چن تیکه میخره...برا من ک هیچ نخریدن کلن رسم شهر ما تی وی با یه سری رخت خاب و فرش با داماده اما پدرشوهرم چون طلاهارو خودش خرید وشوهرم پولشو داد ماشین دیگه منم شاغل بودم هیچ نگفتم میگم ک توافقی خوبه ن رسم ورسوماتی
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
منم یه سرم لکه...یکی کورد ایلام هستم رسمامون یکیه...اصلن ناراحت نباش اگر تونستی لباسشویی بگیر ولی تی وی واقعن با پسره...تازه رسم شیر بها ندارین ما خیلی کم در حد پنج تومن نهایت میارن دوروز قبل عروسی