2777
2789
عنوان

سیسمونی

101 بازدید | 9 پست

سلام ، تو تهران مرکز خرید سیسمونی غیر از برند ایرانی کجاست ؟ خودم فقط یه مغازه تو ولیعصر میشناسم ، جای دیگه سراغ دارید که تنوع بیشتری داشته باشه ؟ فقط ایرانی نمیخوام . اگه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید 

بهار 

پاساژ شاپرک

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

چرا ایرانی نه؟ چون زیاد کاربرد نداره گفتم پول زیاد خرج نکنید اما خیابون بهار پراز تنوعه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ایرانی نه؟ چون زیاد کاربرد نداره گفتم پول زیاد خرج نکنید اما خیابون بهار پراز تنوعه

من همه وسیله های پسرم ایرانی به نظر من فرقی با برند نداره فقط تو قیمت فرق داره ولی خوب بعضی ها براشون مهمه 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
عزیزم من  سیسمونی آقا بزرگ رو خیلی شنیدم چند نفر از دوستانم از اونجا خرید کردن خیلی تعریف میکر ...

من رفتم افتضاحههههههه

واقعا وقت هدر دادنه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
من همه وسیله های پسرم ایرانی به نظر من فرقی با برند نداره فقط تو قیمت فرق داره ولی خوب بعضی ها براشو ...

منم اقتصادیم بخام برقی بخرم برند ترجیحا😀

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
منم اقتصادیم بخام برقی بخرم برند ترجیحا😀

نه من برا اقتصادی نیست پولش زیاد مهم نیست همین الان هم ارزون مثلا نزدیک ۳۰ تومن سیسمونی خریدم وسیله برقی هم ایرانی میخرم نمیدونم چرا.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

میخوام ست کالسکه و صندلی ماشین و صندلی غذا رو ایرانی نگیرم ، آخه یکی بهم گفته بود بهار فقط ایرانیه