risa98 مدیر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 84 عنوان چه کنم با این همه وز وزی مو | مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 39 پست خانومای عزیز سلاملطفا راهنماییم کنید به چه روشی موهامو صاف کنم که دیگه برنگرده و صافیش موندگار باشهموهام خیلی وزه سرم مو و روغن نارگیل و اینام تاثیر نداره خواهر مهربونتونم 1399/06/30 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
risa98 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 84 من قبلا موهام لخت لخت بود با اینکه فقط یبار مش کردم ویباررنگ بازم وز شده بدم میاد روغنم بزنم ا ... آره واقعا روغن فقط چربش میکنه من در سال نهایت یه بار رنگ بزنم موهامو خواهر مهربونتونم
risa98 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 84 من کراتین میکنم الان ۳ سال میشه میرم کراتین راضی ام خدارو شکر هر چند وقت تمدید میکنید عزیزم خواهر مهربونتونم
zahraoliaei عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 14350 شما انجام دادی عزیزم خوب پس چه روشی رو انجام بدم تا موهام مثل سیم ظرفشویی ور نباشه😔 من از شامپو اوه حاوی کراتین و روغن آرگان خیلی راضیم وزی موهامو گرف همسرم دلیل من است. 💜🌱
risa98 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 84 چرا فر نمیزاری بمونه؟! میدونی کراتین و...چه خطرناکککک وقتی از حموم میام خیلی قشنگ فره همه خوششون میاد اما خوب موهام دیر خشک میشه وقتیم خشک میشه وز وزی میشه خسته شدم خیلی هم گره میخوره موهام دائم بسته ست اگر باز بذارم کلی گرمم میشه عرق میکنم خواهر مهربونتونم
phoenixprolanguage عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 46 از حموم که میای خیس برس بکش گیس کن یه روسری سرت بپیچ بزار خشک بشه بعد رو حمون روسری حرارت سشوار بگیر ده دقیقه بعد بازش کن حالشو ببر آموزش مجازی زبان با جذاب ترین متدها بدون اتلاف وقت
bano_ferferi عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 4707 وقتی از حموم میام خیلی قشنگ فره همه خوششون میاد اما خوب موهام دیر خشک میشه وقتیم خشک میشه وز وزی میش ... یعنی بعد حموم هیچیییی به موهات نمیزنیییی؟؟؟؟؟
دخترشمالیمه عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1373 اتو نانو چطوره عزیزم تا حالا نشنیدم خیلی صاف میکنه مو روآرایشگاه بری خودش انجام میده برات. با یه باد سشوار موهات بعد حموم صاف میشه حتی متولد مهر
risa98 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 84 آره انجام دادم و پشیمون شدم ...راستش نمیدونم چیکار ولی گفتم تجربمو بهتون بگم ممنونم از اینکه تجربتونو گفتید دوست عزیز خواهر مهربونتونم
risa98 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 84 خیلی صاف میکنه مو رو آرایشگاه بری خودش انجام میده برات. با یه باد سشوار موهات بعد حموم صاف م ... چه فرقی با کراتین داره گلممدت صافی مو بیشتره یا فرقی ندارن خواهر مهربونتونم
mania_me عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 870 هر چند وقت تمدید میکنید عزیزم هر ۱۰ ماهالبته زیادم دیگه لازم نیست فقط ریشه گیری میکنماگه جای خوب بری پشیمون نمیشی
risa98 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 84 یعنی بعد حموم هیچیییی به موهات نمیزنیییی؟؟؟؟؟ نه گلم یه مدت روغن نارگیل میزدم دیدم خیلی فرقی نداره تغییری ایجاد نمیکنه یه مدتم از این سرم های دو فاز زدم خواهر مهربونتونم
risa98 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 84 هر ۱۰ ماه البته زیادم دیگه لازم نیست فقط ریشه گیری میکنم اگه جای خوب بری پشیمون نمیشی شما کدوم شهرید گلممن مشهدم جای خوب سراغ ندارم خانما اگر جایی سراغ دارید ممنون میشم راهنماییم کنید خواهر مهربونتونم
دخترشمالیمه عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1373 چه فرقی با کراتین داره گلم مدت صافی مو بیشتره یا فرقی ندارن نمیدونم والا. ولی یکی از دوستام انجام داده اتو نانو موهاش اصلا عالی شده. لخت لخت.. موهاش وز بودکراتین هم یکی دیگه از دوستام انجام داد. اونم عالی شده موهاش متولد مهر
risa98 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 84 من از شامپو اوه حاوی کراتین و روغن آرگان خیلی راضیم وزی موهامو گرف من همه نوع شامپو امتحان کردم فقط کلییر به موهام سازگاره گلم خواهر مهربونتونم
risa98 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 84 از حموم که میای خیس برس بکش گیس کن یه روسری سرت بپیچ بزار خشک بشه بعد رو حمون روسری حرارت سشوار بگیر ... امتحان میکنم ممنون گلم خواهر مهربونتونم