من رفتم يه كلينيك پوست كه قيمتش هم خيلي مناسب بود مزونيدلينك كردم با مزوتراپي يه سري محصولات هم معرفي كرد خريدم كه همشون هم ايراني و فبمت مناسب بودن پوستم خيلي داره بهتر ميشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یعنی منم برم بهتره تا فقط ازکرم استفاده کنم چن جلسه رفتین وهزینش چقد شد؟
اگر فقط كرم و ابرسان ميخواي كه نيازي به كاينيك رفتن نبست يا از همين پيجهاي مطمين مشاوره بگير يا برو داروخونه بعضي از داروخونه ها خودشون متخصص پوست دارن چند تا محصول بهت معرفي ميكنه
میگن منافذ ازبین نمیره اره؟؟چقد خوب شده یعنی بدون کرم پودر میری بیرون من خستم ازکرم پودر مرسی ک جواب ...
منافذ باز از بين نميره يه كم جمعتر ميشه و وقتي پوست صاف و شفاف باشه كمتر به چشم مياد من مدتهاست ديگه كرم پودر نميزنم اما قبلا پوستم عادي بود الان خيلي باز و بهتر شده در حدي كه مراسم ختم رفتم كاملا يهويي و بهم ريخته هم رفتم همه ميگفتن خيلي بهتر شدي
كارهاي پوستي مداومت ميخواد من خيلي وقته به پوستم ميرسيدم اما با ابرسان و سرم ويتامين سي و ضدافتاب و تونر خوب بهتر شده بود اما بازم كدر بود و لكهاي خيلي كمرنكي رو گونه ام بود كه كسي تشخيص نميداد فقط خودم ميديدم با پاكسازي و مزونيدلينگ و مزوتراپي يهويي و ظرف يكماه خيلي بهتر شد