2777
2789
عنوان

پوست صورت

102 بازدید | 11 پست

سلام مدتیه پوستم خیلی کدر شده و منافذش زیاد جوش زیرپوستی هم زدم تواینستا یه پیج هست ک ادعا میکنه بادوتاکرم وصابون گیاهی پوستمو درمان میکنه بهش اعتماد کنم؟

من رفتم يه كلينيك پوست كه قيمتش هم خيلي مناسب بود مزونيدلينك كردم با مزوتراپي يه سري محصولات هم معرفي كرد خريدم كه همشون هم ايراني و فبمت مناسب بودن پوستم خيلي داره بهتر ميشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من رفتم يه كلينيك پوست كه قيمتش هم خيلي مناسب بود مزونيدلينك كردم با مزوتراپي يه سري محصولات هم معرف ...

یعنی منم برم بهتره تا فقط ازکرم استفاده کنم چن جلسه رفتین وهزینش چقد شد؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی منم برم بهتره تا فقط ازکرم استفاده کنم چن جلسه رفتین وهزینش چقد شد؟

اگر فقط كرم و ابرسان ميخواي كه نيازي به كاينيك رفتن نبست يا از همين پيجهاي مطمين مشاوره بگير يا برو داروخونه بعضي از داروخونه ها خودشون متخصص پوست دارن چند تا محصول بهت معرفي ميكنه

من مزونيدلينگ كردم ٣٥٠ تومن

اگر فقط كرم و ابرسان ميخواي كه نيازي به كاينيك رفتن نبست يا از همين پيجهاي مطمين مشاوره بگير يا برو ...

نه حس میکنم درمان عمیق تری میخواد نمیدونم با این شرایط کرونا چیکار کنم😓

نه حس میکنم درمان عمیق تری میخواد نمیدونم با این شرایط کرونا چیکار کنم😓

من خودم پوستم كدر با منافذ بازه كه با مزونيدلينگ و مزوتراپي بهتر شده الانم ار اف رو شروع كردم اما هنوز نتيجه نگرفتم

من خودم پوستم كدر با منافذ بازه كه با مزونيدلينگ و مزوتراپي بهتر شده الانم ار اف رو شروع كردم اما هن ...

میگن منافذ ازبین نمیره اره؟؟چقد خوب شده یعنی بدون کرم پودر میری بیرون من خستم ازکرم پودر مرسی ک جواب میدی عزیزم

میگن منافذ ازبین نمیره اره؟؟چقد خوب شده یعنی بدون کرم پودر میری بیرون من خستم ازکرم پودر مرسی ک جواب ...

منافذ باز از بين نميره يه كم جمعتر ميشه و وقتي پوست صاف و شفاف باشه كمتر به چشم مياد من مدتهاست ديگه كرم پودر نميزنم اما قبلا پوستم عادي بود الان خيلي باز و بهتر شده در حدي كه مراسم ختم رفتم كاملا يهويي و بهم ريخته هم رفتم همه ميگفتن خيلي بهتر شدي 

كارهاي پوستي مداومت ميخواد من خيلي وقته به پوستم ميرسيدم اما با ابرسان و سرم ويتامين سي و ضدافتاب و تونر خوب بهتر شده بود اما بازم كدر بود و لكهاي خيلي كمرنكي رو گونه ام بود كه كسي تشخيص نميداد فقط خودم ميديدم با پاكسازي و مزونيدلينگ و مزوتراپي يهويي و ظرف يكماه خيلي بهتر شد