pink_unicorn مدیر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 عنوان لباس چی بپوشم | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 25 پست واسه مهمونی دوستانههمه دخترنمن میزبانم دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡 1399/06/30 | 13:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
venoos1981 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 34193 من معمولا دورهمي دوستانه ام يا پيرهن كوتاه ميپوشم يا اورال زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم
بچه_رییس عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 11202 وای تو.جمعای دخترونه فقط دلم.میخاد دامن کوتا بپوشم و.مثلا تاپ چون اکثر جمعامون مختلطه همه اش با شلوار و.تونیک یا شومیز و شال میگردیم برام عقده شده خخخ
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 وای تو.جمعای دخترونه فقط دلم.میخاد دامن کوتا بپوشم و.مثلا تاپ چون اکثر جمعامون مختلطه همه اش با شلوا ... هممون همینیم والا😐🙄 دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 خب بگو چیا مد نظرته یا چندتا گزینه بده ما بهت کمک کنیم😊 قد و هیکل و سن رو هم بگو لاغرم و دوست دارم یکم چاقتر دیده بشمچون حدود یکسال پیش دیدمشون و از اونمدقع لاغر تر شدم و اصلا دوست ندارم ب چشم بیاد لاغریم😔😔😔😔 دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 منم بیام بیا😍💕 دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
ندا1378 عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 386 تاپ بالای ناف رنگشم مشکی یا تیره ترجیحابا یه شلوار لی مشکی زاپ داریا اگه اوکی تری یه شلوارک لی اوکی تر سلام بهم احترام بذاریم... ترنس فقط ترنس هست نه منحرف
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 تاپ بالای ناف رنگشم مشکی یا تیره ترجیحا با یه شلوار لی مشکی زاپ دار یا اگه اوکی تری یه شلوارک لی ا ... اررره این تاپ پیشنهاد خوبیه😍 دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
ندا1378 عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 386 اررره این تاپ پیشنهاد خوبیه😍 فدات عزیزمچون گفتی دوستانس این پیشنهادو دادمالبته خودم بیشتر ترجیهم لباسای تنگ و خوشگله سلام بهم احترام بذاریم... ترنس فقط ترنس هست نه منحرف
طراوت_خانوم عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1532 لاغرم و دوست دارم یکم چاقتر دیده بشم چون حدود یکسال پیش دیدمشون و از اونمدقع لاغر تر شدم و اصلا دوس ... خب لباس رنگ روشن بپوش ترجیحا گل گلیدامن چین دار خوبه اگه داری الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 خب لباس رنگ روشن بپوش ترجیحا گل گلی دامن چین دار خوبه اگه داری دامن چین دارمو الان پوشیدم دیدم کلی واسم گشاد شده دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡