2777
2789
نخونده بودم از پارسال بدتر شدم نزدیک ۳۷۰۰۰

شما رو یادمه تو ی تاپیک قبل کنکور باهم حرف میزدیم ۱۴۰۰ شرکت میکنی؟

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رو یادمه تو ی تاپیک قبل کنکور باهم حرف میزدیم ۱۴۰۰ شرکت میکنی؟

مجبورم چیزی ک می‌خوام در نمیام ولی کتاب ندارم خودمو بکشمم نمیتونم بخرم نمی‌دونم چ گِلی ب سرم بگیرم 

شما چی کار کردی 

کنکور مزخرفترین 

خیلی ناعدالتی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچها کسی که رشتس انسانی باشع بعد فقط هفتادتا گزینه رو بزنه فرهنگیان میاره؟

دوستم هفتادتا گزینه زده رتبش شده چهارهزار فرهنگیان اورده باباش هم سهمیه بیستو پنج درصد جانبازی داره بنظرتون سهمیه تو رتبش تاثیر گذاشته؟؟

اینجازمین است ورسم آدمهایش عجیب،اینجاگم که میشوی به جای اینکه دنبالت بگردندفراموشت میکنند...
مجبورم چیزی ک می‌خوام در نمیام ولی کتاب ندارم خودمو بکشمم نمیتونم بخرم نمی‌دونم چ گِلی ب سرم بگیرم&n ...

مگ هزینه کتابا چقدر میشه؟ 

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
با این رتبه میشه قبول شد جایی منم تقریبا اینو اوردم

عزیزم اگه نوشته باش غیر مجاز انتخاب رشته روزانه و شبانه ینی اصلا نمیتونیم برای دولتی شهرای دیگه هم انتخاب رشته کنیم حتما باید بریم ازاد؟؟؟

مجبورم چیزی ک می‌خوام در نمیام ولی کتاب ندارم خودمو بکشمم نمیتونم بخرم نمی‌دونم چ گِلی ب سرم بگیرم&n ...

من میخوام ۱۴۰۰ شرکت کنم کتابای امسالتو بفروش جدیدا رو بخر البته دست دوم

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد