2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقه یک ترازمم۷۴۴۵

وای اره دیگه عالییییی😍موفق باشی عزیزم

من واقعا فرهنگیان میخوام ولی درصدام اصلا چیزایی نیس که انتظارشو داشتم حالا نمیدونم چیکار کنم مامانم میگه برو ازاد که سال بعدم بتونی کنکور بدی خودم میگم برم یه سراسری ۱۴۰۱کنکور بدم.نمیدونم.چیکار بنظرت

توکل به خدا🥰
وای اره دیگه عالییییی😍موفق باشی عزیزم من واقعا فرهنگیان میخوام ولی درصدام اصلا چیزایی نیس که انتظا ...

منم گفتم برم غیر انتفاهی که بتونم سال دیگه کنکور بدم چون سراسری تهران قبول نمیشم ولی دودل هم هستم چون فرهنگیان شرایطش عالیه ازطرفی دانشگاه موردعلاقم تو شهرستان میتونم کامپیوتر بیارم دولتی واقعا نمیدونم چیکار کنم

منطقه چندی؟

منم گفتم برم غیر انتفاهی که بتونم سال دیگه کنکور بدم چون سراسری تهران قبول نمیشم ولی دودل هم هستم چو ...

اخه مطمئنی که میتونی اگه امسال موندی بخونی?

من منطقه ۳😔

توکل به خدا🥰
اخه مطمئنی که میتونی اگه امسال موندی بخونی? من منطقه ۳😔

بابام میگه بمونی ساله بعد بدتر میشه رتبت ولی خودم خیلی دوس دارم برم دولتی شهرستان ولی مهندسی بخونم ولی میگم بخوام برم سرکار هرچقدم که دولتی باشه میگن تهران نخوندی و باید کلی بگردم دنبال کار ولی فرهنگیانو حقوق میدن بهت با بیمه .اگه هم برم فرهنگیان تا اخر عمرم عقده رشته های مهندسیو دارم😭😭 چیکارکنم بنظرت؟

بابام میگه بمونی ساله بعد بدتر میشه رتبت ولی خودم خیلی دوس دارم برم دولتی شهرستان ولی مهندسی بخونم و ...

امسال سال اولت بود کنکور میدادی?

ولی ببین اگه پشت کنکور بمونی شرایطتت از دوازدهمیای امسال خیلی بهتر میشه چون اونا با گوشی و مجازی چه درسی میخوان بخونن اخه 

من سال دومم بود حس میکنم دیگه خسته شدم امسالو بمونم دیگه ازینم بدتر میشه رتبم

ولی اگه ۱۴۰۱کنکور بدم میدونی چقد عقب میمونم از دوستام😔

توکل به خدا🥰
امسال سال اولت بود کنکور میدادی? ولی ببین اگه پشت کنکور بمونی شرایطتت از دوازدهمیای امسال خیلی بهتر ...

رشته ریاضی هستی؟

اره بهتر میشه چون خودمم دستم اومده چع اشتباهایی پارسال کردم و دیگه تکرارشون نکنم ولی به این فکر میکردم که برای ارشد بخونم تهران قبول بشم حالا تا لیسانسو بمونم شهرستان که اتفاقی برام نمیوفته ولی باید خیلی بخونم تا تهران قبول بشم😭😐🤦🏻‍♀️

رشته ریاضی هستی؟ اره بهتر میشه چون خودمم دستم اومده چع اشتباهایی پارسال کردم و دیگه تکرارشون نکنم و ...

اره رشتم ریاضیه پس توام سال دومته  اره اینم.میشه ولی به قول خودت سخته دیگه ولی انقدر به مهندسی علاقه داری برو دیگه همین.مهندسی کامپیوتر عالیه درامدشم خوبه

من شدیدا موندم تو بلاتکلیفی

توکل به خدا🥰
اره رشتم ریاضیه پس توام سال دومته  اره اینم.میشه ولی به قول خودت سخته دیگه ولی انقدر به مهندسی ...

نه سال اولم بود اگه بمونم پشت کنکور که اصلااا بابام نمیزاره میشه سال دومم😑احتمالا همینکارو بکنم ولی تو ظرفیتام فرهنگیانم میزنم تا ببینم خدا چی میخواد برام تا الان که خدا هیچ کمکی بهم نکرد همیشه دعا میکردم ولی جواب دعاهامو نداد دیگه از دست اونم ناراحتم من خودمو یکسال کشته بودم هیچ جا نرفتم اخرم قبول نشدم خانوادمو شرمنده کردم فهمیدم اون بالاییم با من لج کرده یا اصن منو نمیبینه😭☹

نه سال اولم بود اگه بمونم پشت کنکور که اصلااا بابام نمیزاره میشه سال دومم😑احتمالا همینکارو بکنم ولی ...

عزیزم ناامید نباش انشالله هر چی که صلاحته برات پیش بیاد🥰

توکل به خدا🥰